Vestuvių fotografė iš anksto mato, kada santuoka yra pasmerkta

Vedybos – gan daug nervų reikalaujanti šventė. Stereotipiškose karikatūrose nuotaka būna vaizduojama pikta kaip širšė, o jaunikis vykstantį chaosą tykiai stebintis įsispeitęs į kampą ir pasislėpęs už didžiulio augalo, rašo „The independent“.

Vedybos atrodo pasmerktos ir tuomet, jei vienas iš jaunavedžių yra perdėtai linkęs vadovauti.<br>123rf nuotr.
Vedybos atrodo pasmerktos ir tuomet, jei vienas iš jaunavedžių yra perdėtai linkęs vadovauti.<br>123rf nuotr.
Fotografė teigia, kad vedybos pasmerktos, jei jaunieji nejaučia vienas kitam pagarbos ar yra pernelyg valdingi.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Fotografė teigia, kad vedybos pasmerktos, jei jaunieji nejaučia vienas kitam pagarbos ar yra pernelyg valdingi.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 9, 2016, 10:54 AM, atnaujinta May 22, 2017, 8:52 AM

Socialinio tinklo „Reddit“ vartotoja, kuri teigia, kad fotografavo jau daugiau nei šimtą vestuvių, nusprendė pasidalinti savo patirtimi. Ji tvirtina, kad yra keletas ženklų, kurie jau pačių jungtuvių metu byloja, kad ta santuoka ilgai nesitęs.

Fotografė teigia, kad vienas pirmųjų ženklų yra vestuvinis tortas. Jei jaunoji prašo savo išrinktojo nesutrinti šio skanėsto jai į veidą, o jaunasis, to nepaisydamas, vis tiek nesusivaldo – toks gestas daug pasako apie pagarbą tarp jaunavedžių.

Nieko gero nereiškia ir pykčiai dėl mažmožių.

Vestuvės gali kainuoti išties daug nervų, tačiau jaunieji turėtų susidoroti su smulkiomis kliūtimis ir toliau mėgautis švente.

„Beveik visos problematiškos poros, kurias man teko paveiksluoti, dėl menkų kivirčų pyktį vienas kitam laikydavo visą likusį vakarą, o tai išties sugadindavo jų įvaizdį“, -pasakojo fotografė.

Tad merginai tekdavo tokių jaunavedžių prašyti, kad šie bent apsimestų, jog sutaria, kad ji galėtų įamžinti bent iš pažiūros gražius prisiminimus.

Vedybos atrodo pasmerktos ir tuomet, jei vienas iš jaunavedžių yra perdėtai linkęs vadovauti.

„Visi mano fotografuoti „monstrai“ buvo pamišę dėl kontrolės ir atsisakydavo kitų siūlomos pagalbos“, – sakė mergina.

Žinoma, šie santuokos baigtį lemiantys pavyzdžiai yra juokingai akivaizdūs, tačiau išties atspindi kai kuriuos svarbius aspektus, tokius kaip tarpusavio pagarba ir valdinga elgsena. Tai yra svarbu kiekvienuose santykiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.