Galvosūkis ir testas viename: kiek arbūzų matote, tokie ir esate

Daugelis žmonių mėgsta pasukti smegenis ir spręsti įvairius galvosūkius, mįsles bei kryžiažodžius. Juk smegenis, kaip ir raumenis, reikia nuolat treniruoti.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-06-28 17:07

Tačiau šis galvosūkis su arbūzais – kur kas įdomesnis, nei atrodo. Išsprendę jį, galite apie save sužinoti šį bei tą įdomaus.

Pabadykite suskaičiuoti, kiek arbūzų yra paveikslėlyje. Suskaičiavote? Tuomet žiūrėkite, ką reiškia jūsų atsakymas.

8 arbūzai

Jeigu paveikslėlyje suskaičiavote 8 arbūzus, tai reiškia, kad mėgstate greitai priimti sprendimus ir veikti nedelsiant. Labiau už viską gyvenime nekenčiate kankintis laukdami. Kartais skubotumas gali pakenkti, bet visus sunkumus jūs kompensuojate savo energija ir darbštumu.

6 arbūzai

Jeigu suskaičiavote 6 arbūzus, vadinasi, jūsų logika gerai išvystyta. Jūs susimąstėte, kiek arbūzų prireikė, kad būtų sukurtas šis paveikslas – toks požiūris liudija jūsų praktiškumą ir racionalumą.

5 arbūzai

Jeigu atsakėte, kad paveikslėlyje 5 arbūzai, reiškia, jūs draugaujate su matematika. Tikslieji mokslai jums geriau sekasi už humanitarinius. Teoriškai jūs galite rasti išeitį iš bet kokios situacijos. Bet dažnai tikrovė neatitinka jūsų planų. Nors net ir tokiu atveju jūs iš karto suprasite, kaip viską reikia pataisyti.

Kitas skaičius

Jeigu jūsų atsakymo variantas skiriasi nuo aukščiau išvardintų, vadinasi, jūsų vaizduotė neturi ribų. Jūs gebate matyti tai, ko nesugeba pastebėti kiti. Vienoda tikimybė, kad galėtumėte būti genijumi arba bepročiu. Viskas priklausys nuo jūsų sugebėjimo perteikti savo mintį aplinkiniams.

Kiekviename iš atsakymų yra savas racionalus grūdas. Tai reiškia, kad neverta suvokti pasaulio vien juodomis ir baltomis spalvomis. Juk netgi paprasta užduotis gali turėti keletą sprendimų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų birželio 20 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.