Kuris žmogeliukas panašiausias į jus? Dabar jūs – kaip ant delno

Priešais jus – 8 žmogeliukų figūros. Išsirinkite vieną, kuri, jūsų manymu, į jus panašiausia. O dabar pasižiūrėkite, ką tai pasako apie jus, jūsų stipriausias savybes ir gyvenimo pašaukimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 5:17 PM

1. Vadovas

Tai žmonės, kurie linkę organizuoti ir vadovauti. Jie paprastai turi oratoriaus gabumų, gerų lyderio sugebėjimų, puikiai adaptuojasi socialinėje terpėje. Svarbu pažymėti, kad šių savybių pasireiškimas priklauso nuo psichinio išsivystymo lygio. Jeigu jis žemas, tuomet šie bruožai gali pasireikšti tik atsitiktinai.

2. Atsakingas vykdytojas

Jis turi daug vadovo savybių, bet priimdamas rimtus sprendimus linkęs abejoti. Tokie žmonės išsiskiria aukštu profesionalumu ir atsakingumu. Jie turi didelį teisingumo jausmą, be to, yra labai reiklūs ne tik aplinkiniams, bet ir sau. Neretai jiems pasitaiko nervinių sutrikimų, kurie atsiranda dėl persitempimo.

3. Nerimastingasis

Tai labai gabūs ir talentingi žmonės, kurie turi daugybę įgūdžių. Tokiems žmonėms sunku išsitekti vienos profesijos rėmuose, dėl to jie neretai ją keičia į visiškai priešingą, taip pat dažnai turi įvairių hobių, kurie gali tapti antrąja profesija. Netvarkos ir nešvaros šie žmonės fiziškai nepakenčia, dėl to neretai konfliktuoja su aplinkiniais. Šio tipo žmonės labai pažeidžiami ir nuolat jaučia poreikį būti padrąsinami artimųjų.

4. Mokslininkas

Tokie žmonės sugeba greitai abstrahuotis nuo tikrovės, turi unikalų gebėjimą analizuoti ir racionaliai apgalvoti bet kokią situaciją. Taip pat jiems būdingas konceptualus mąstymas ir dvasinė pusiausvyra. Šio tipo atstovus dažnai sutiksime ir kino industrijos atstovų, režisierių, animatorių.

5. Intuityvusis

Šie žmonės išsiskiria dideliu nervų sistemos jautrumu ir jos išsenkamumu. Jie neretai save išreiškia per technines kūrybos rūšis, turi miklias rankas ir gerą vaizduotę. Šie žmonės mėgsta naujoves ir linkę palaikyti naujas idėjas. Tai altruistai, pripratę rūpintis kitais, mylintys laisvę ir nepakenčiantys pasikėsinimų į ją. Jie turi nuosavą moralės kodeksą ir gerai išvystytą savikontrolę.

6. Išradėjas, konstruktorius, dailininkas

Tai kūrybiški žmonės su technine gyslele, kuriuos sutiksime meninės, intelektualinės ir techninės kūrybos srityse. Dauguma šių žmonių yra introvertai. Jie taip pat turi savas moralės normas ir gerai išvystytą savikontrolę. Šie žmonės gana emocingi ir neretai būna apsėsti savo genialių idėjų.

7. Emocingasis

Tokie žmonės pasižymi padidintu jautrumu aplinkiniams. Jie gali giliai išgyventi netgi tam tikras filmo scenas, likti sukrėsti ir ilgam pulti į depresiją dėl kokių nors sunkių įvykių. Jie labai visus užjaučia ir aktyviai dalyvauja kitų žmonių rūpesčiuose, tam iššvaistydami labai daug energijos. Bet galiausiai tokiems žmonėms dažnai nebelieka energijos realizuoti savo pačių sugebėjimams.

8. Nejautrusis

Tai tipas, priešingas emocingajam. Šie žmonės iš viso nepastebi kitų žmonių išgyvenimų arba neskiria jiems dėmesio ir netgi sustiprina spaudimą žmonėms. Tais atvejais, kai jie būna geri specialistai, šie žmonės turi sugebėjimą priversti likusius daryti tai, kas, jų manymu, teisinga. Neretai šiam charakterio tipui būdingas šiurkštumas – dažniausiai tada, kai šie žmonės susipainioja savo rūpesčiuose.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų rugpjūčio 3 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.