Pasirinkite patinkančią akį: dabar jūs – kaip ant delno

Pačiais patikimiausiais laikomi testai, kuriuose reikia pasirinkti labiausiai patinkantį arba, priešingai, nepatinkantį paveikslėlį. Priklausomai nuo nuotaikos, charakterio, psichologinių problemų mes gana tiksliai išsirenkame vaizdą, atitinkantį mūsų „vidinį paveikslą“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-22 17:56

Vienas iš tokių testų – „pažvelk į akis“.

Peržvelkite 9 paveikslėlius, iš viršaus žemyn, po to iš apačios į viršų. Ir remdamiesi pirmuoju įspūdžiu pasirinkite akį, kuri jums labiausiai patinka, ir akį, kuri kelia nemaloniausius pojūčius.

Įsiminkite numerius ir žemiau skaitykite aiškinimus.

Pirmasis paveikslėlis apibūdina asmenybę, kurią jūs priimate savyje, tai yra, kaip save norite matyti.

Antrasis paveikslėlis apibūdins asmenybę, kurios begalite pakęsti kituose žmonėse. Ir kuri, tikėtina, glūdi jumyse pačiuose.

1. Patiklioji asmenybė

Jūs – žmogus, kuris beveik visus įsileidžia į savo gyvenimą ir širdį. Jūs manote, kad geriau rizikuoti ir būti sužeistam, nei užsidaryti nuo žmonių. Jūs niekam nerodote savo baimių ir neužtikrintumo. Jūs manote, kad patys turite spręsti savo problemas. Bandote save atiduoti žmonėms, net jeigu skauda sielą. Padėdami kitiems, jūs gydote savo žaizdas.

2. Pedantiškoji asmenybė

Jūs – žmogus, kuris visada bando sudaryti gerą įspūdį ir pasielgti teisingai. Jūs manote, kad jūsų poelgiai reikšmingi kitų žmonių gyvenime. Jūs neparodote žmonėms savo jaudulio ir nusiminimo. Stengiatės būti geresni, juk tai – mažiausias dalykas, kurį galite padaryti su savo laiku šioje planetoje.

3. Aukos asmenybė

Jūs bandote atrasti savo pasaulį visur, kur įmanoma. Ieškote savo vietos šiame painiame pasaulyje. Jūs nerodote žmonėms savo tamsių minčių. Jūs daug išgyvenote. Galima sakyti, kad esate „meistras“ surinkti save po kritimo.

4. Mąslioji asmenybė

Jūs – iš tų žmonių, kurie mėgsta viską apgalvoti. Mėgstate surasti gilią ir paslėptą dalykų prasmę. Jūs kartais taip giliai pasineriate į savo mintis, kad būna sunku sugrįžti atgal. Jūs nerodote kitiems, kokie esate neužtikrinti visame kame. Jūs galite ką nors akivaizdžiai išsiaiškinti, bet vis tiek likti neužtikrinti tuo klausimu. Gyvenimas jums yra kaip galvosūkis, ir jūs nesiliausite žaisti, kol nesurinksite visų dalių į visumą.

5. Paslaptingoji asmenybė

Jūs net sau patiems esate mįslė. Belieka palinkėti sėkmės tiems, kas bandys jus suprasti. Jūs esate prieštaravimų raizginys, jūs – žmogus, keičiantis savo nuotaiką. Jums pakanka rasti save, ir iš karto pasikeičiate bei pradedate savo paieškas iš naujo. Jūs esate mažakalbis žmogus ir supainiojantis kitus, o kartais ir pats susipainiojantis savo veiksmuose. Jums patinka kurį laiką stebėti žmogų, prieš pradedant su juo pokalbį. Jūs sakote tik tai, kuo esate įsitikinę.

6. Jautrioji asmenybė

Jūs – žmogus, kuris viską pastebi ir nieko neužmiršta. Esate labai jautrus, ir net patys nereikšmingiausi dalykai jums gali padaryti įspūdį. Jus lengva pravirkdyti ar prajuokinti. Jūs neparodote, kokie esate trapūs. Vietoj to rodote, kokie įžvalgūs galite būti, Gali būti, kad jūs gebate numatyti, kas ateityje įvyks jūsų gyvenime.

7. Energingoji asmenybė

Jūs esate žmogus, kuris visą laiką energingas arba... įsimylėjęs. Jūs labai įžvalgūs. Jūs mylite arba nekenčiate. Turite tūkstantį ar dar daugiau nuomonių. Ir greitai apsisprendžiate, kaip elgtis. Turite daug energijos, bet neretai esate nervingi. Viskas jums yra labai didelis lošimas. Kartais jūs tiesiog negalite nesukurti dramos savo galvoje.

8. Ekscentriškoji asmenybė

Esate žmogus, turintis neįprastus interesus ir įsitikinimus. Jūs truputį keistas. Nelabai mėgstate taisykles. Dažnai veikiate pagal principą: „Ką noriu, tą darau, kas bus, tas bus“. Jūs atviri kitiems žmonėms. Jūs tik juokiatės iš tų, kurie bando jus pakeisti. Nemėgstate būti pilkos masės dalimi.

9. Intuityvioji asmenybė

Esate žmogus, kuris labai gerai supranta pasaulį ir kitus žmones. Galite labai daug pasakyti iš žmogaus veido išraiškos ar balso tono. Jaučiate, kada jums meluoja. Jūs rodote pasauliui tiktai tai, ką norite parodyti. Jūs jaučiate, kada jumis manipuliuoja, ir žinote, kaip ką nors valdyti, jei reikia. Bet paprastai to nesiimate.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.