Kuri iš šių rankų yra moters? Atsakymas atskleis, kas iš tiesų esate

Žmonės – paslaptingos būtybės. Kiekvienas žmogus – ypatingas, į nieką nepanašus charakterio bruožų, pažiūrų, jausmų ir išgyvenimų rinkinys. Būtent todėl labai sunku prisikasti prie jo tikrojo „aš“.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-04-02 11:39, atnaujinta 2017-04-14 11:50

Psichologai nuo seno tyrinėja įvairius žmonių tipus, bet kiekvienas toks bandymas atveria tik vienas duris iš šimto. Šis testas – taip pat ne išimtis.

Viskas, ką jums reikia padaryti – įdėmiai pasižiūrėti į penkias rankas ir nuspręsti, kuri iš jų yra moters.

Rezultatai

Ranka A

Jums kartais stinga pasitikėjimo savimi, todėl jūs nelabai mėgstate atsiverti žmonėms. Jeigu mylite – tampate nekantrūs ir netgi priklausomi. Jūs visada rūpinatės kitais.

Ranka B

Esate labai draugiškas ir geras žmogus. Kiti jus laiko taktišku ir suprantančiu. Esate puikus klausytojas, ir jūsų vidinės savybės leidžia lengvai užsitarnauti aplinkinių pasitikėjimą.

Ranka C

Ko jums tikrai netrūksta, tai aukštos savivertės ir egoizmo. Jūs visada keliatės aukštus tikslus ir niekur nenusileidžiate dėl savo ambicijų. Esate nekoks klausytojas – su tuo reikia padirbėti.

Ranka D

Jūs linkę dažnai atidėti svarbius dalykus vėlesniam laikui ir stengtis išsisukti paskutinę akimirką. Manote, kad panika pražūtinga, todėl išliekate ramūs net per pačią stipriausią audrą. Su bet kokia problema stengiatės susidoroti, įdėdami minimalias pastangas, ir neleidžiate sau dirbti iki išsekimo.

Ranka E

Esate labiau gyvenimo stebėtojas, nei aktyvus jo dalyvis. Esate labiau linkę pradžioje į viską pasižiūrėti iš šalies. Kartais būnate įkyrūs. Tačiau visada turite daugybę planų ir reikalų, ir į visus juos žiūrite atsakingai bei skrupulingai.

Įspėjame, kad TEISINGO atsakymo čia nėra – tai ne egzamino bilietas, o psichologinis testas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą