4 požymiai, kad jūsų vyras pradėjo vaikščioti į kairę

Manote, kad vyro neištikimybę išduoda moteriškų kvepalų kvapas ar lūpdažio žymės ant drabužių? Nebūkite naivios – neištikimybės požymių yra gerokai daugiau, ir jie nebūtinai bus pastebimi iš pirmo žvilgsnio.

Į kairę einantis vyras kvailėja.<br>123rf nuotr.
Į kairę einantis vyras kvailėja.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2017, 10:10 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 2:12 AM

1 požymis

Kai vyras realiai yra neištikimas, išlavėja jo vaizduotė, paaštrėja supančio pasaulio suvokimas ir praturtėja žodynas. Kiekvieną savo pasivaikščiojimą, pavėlavimą, dingimą iš ryšio zonos jis pradeda piešti su tokia aistra ir gražbylyste, kuri verta senovės oratorių meno.

Įprastoje būsenoje vyras nepastebi ant stogo kraigo susipešusių katinų. Arba žvirblių, okupavusių parduotuvės stogelį. Bet jeigu jam būtina pabrėžti, kad jis tuo metu buvo būtent ten – jis būtinai paminės ką nors tokio. Neva tai patvirtinančio.

2 požymis

Į kairę einantis vyras kvailėja. Tai natūraliai plaukia iš 1-ojo punkto. Vyro smegenys tam tikru momentu praranda galimybę palaikyti visas jo pasivaikščiojimų versijas, suderinti jas su realiais gyvenime vykstančiais dalykais ir iš visų šių ingredientų sukompiliuoti kažką „valgomo“. Todėl vyras pradeda „stabdyti“ – kaip kompiuteris.

Iš pirmo žvilgsnio 1 ir 2 punktai nesuderinami, tačiau realiame gyvenime tai nutinka 99 proc. atvejų. Kitaip nebūtų atsiradęs pasakymas – „Brangioji, tu protinga – pati sugalvok“.

3 požymis

Neištikimas vyras sensta. Akimirksniu. Tiktai jis pats galvoja, kad jaunėja. Iš tiesų jis pradeda jaunintis – ir tai stipriai pabrėžia senėjimą. Tad jeigu ant savo brangiojo pakaušio pastebėjote plikutę, kuri staiga atsirado – tai priežastis susimąstyti. Plikutė buvo ir anksčiau, tiesiog vyrui nebuvo priežasčių ją slėpti – todėl niekas jos nepastebėdavo.

4 požymis

Jam išsivysto rimtas psichikos sutrikimas. Jis pradeda save laikyti Napoleonu, Aleksandru Makedoniečiu ir panašiai... Tai – priežastis sunerimti. Greičiausiai jam pasipainiojo mergelė, reguliariai giedanti ariją – „brangusis, tu pats geriausias!“

O tai jau pavojinga – nes brangusis praranda motyvaciją toliau tobulėti. Jis jau yra pats geriausias. O jūs – niekinga kalė, kuri šito nesupranta. Tad jeigu jūsų naminiam vyrui atsirado tokie simptomai – iš karto pas gydytoją! Na, arba skirtis...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.