Vos 1 stebuklingas patarimas padės išsaugoti griūvančius santykius

Santykių ekspertai bei su šeimomis dirbantys psichologai įsitikinę, kad net ir atvėsusius porų santykius įmanoma išgelbėti. 

Jeigu nesugebėsite to laiku padaryti, problemos ims kauptis.<br>123rf.com
Jeigu nesugebėsite to laiku padaryti, problemos ims kauptis.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2017, 11:06 AM, atnaujinta Apr 21, 2017, 12:05 PM

Jei vis dar jaučiate, kad šalia jūsų esantis žmogus – jums skirtas ir jūs norite toliau leisti laiką kartu su juo, turėtumėte susimąstyti ir gerai apgalvoti, ar tikrai darote viską tinkamai.

Santykių specialistai, kurie nagrinėja šeimose susidarančias krizes, priežastis ir padarinius sako, kad pagrindinė krizių priežastis – negebėjimas laiku spręsti susidariusių problemų.

Sutuoktiniai gana dažnai taip įsisuka į savo darbus bei rutiną, kad net nebegalvoja apie tai, kad šalia jų yra žmogus, kuris turi jausmus ir nori būti mylimas bei pastebėtas.

Tad jeigu jūs norite puoselėti darnius santykius ir džiaugtis tvirtais tarpusavio saitais, neleiskite problemoms, net ir pačioms menkiausioms, įsisenėti.

Jei jaučiate, kad tam tikras santykių etapas jūsų netenkina arba bendravimas ima griūti, nedelsdami susėskite su antrąja puse ir aptarkite, kas jūsų šeimoje vyksta, ramiai ir be pykčio pasikalbėkite, išsiaiškinkite poreikius. Prireikus – atsiprašykite.

Jeigu nesugebėsite to laiku padaryti, problemos ims kauptis ir jūs nebesugebėsite atkurti darnos.

Taip pat reikėtų atminti, kad jeigu norite darniai sutarti su antrąja puse, reikėtų kuo daugiau laiko leisti kartu, išeiti į pasimatymus, pasimėgauti vienas kito draugija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.