Nesakykite „aš tave myliu“, kol neatsakėte į šiuos 5 klausimus

Šiais laikais, kai artimą žmogų pagal smulkius kriterijus galima rasti internete, vis tiek patiriama ir nusivylimų, ir išdavysčių. Ar jus sieja tik geismas (galinga jėga, skatinanti ieškoti kito žmogaus), ar tikra meilė (kai norima rūpintis ir atsiduoti visapusiškai kitam asmeniui)?

 Mylinti pora neturi vienas nuo kito paslapčių.<br> 123rf nuotr.
 Mylinti pora neturi vienas nuo kito paslapčių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2017, 2:02 PM

Nors šie du dalykai ir tampriai susiję, persipynę, tačiau kiekvienas jų atskirai yra labai skirtingas. Todėl pateikiame 5 klausimus sau, tik į kuriuos nuoširdžiai atsakę savo jausmus atskleiskite kitam žmogui. 

1. Ar jums rūpi tik seksas?

Žinoma, chemija miegamajame yra labai svarbu, bet kai be sekso jums neįdomu daugiau niekas, tai gali būti tik fizinių santykių poreikis. Po tam tikro laiko ir jums, ir jūsų partneriui pasidarys nuobodu, arba pradėsite ieškoti kitų nuotykių, kuriuos trokšite realizuoti pataluose. 

2. Ar turite paslapčių?

Mylinti pora neturi sienų, ribų ar paslapčių. Tik seksu besimėgaujanti pora dažnai vienas nuo kito slepia tikruosius savo veidus. 

3. Ar jūsų draugystė buvo gili ir patvari?

Jei į šį klausimą atsakėte teigiamai, jūsų meilei kliūčių bus kur kas mažiau, nei iškart susipažinus puolus į aistras. Artimi santykiai, pastatyti ant draugystės pamatų, yra kur kas patvaresni. 

4. Ar dažnai jaučiate pavydą ir poreikį būti šalia partnerio?

Mylinti pora yra žmonės, kurie pasitiki vienas kitu įvairiose gyvenimo situacijose. Pora, kurią sieja tik seksas, dažnai randa priežasčių pavydui ir poreikiui kontroliuoti.

5. Ar iš savo partnerio tikitės tobulumo?

Kai mylite, savo partnerį priimate tokį, koks jis yra, nesistengiate jo pakeisti. Jums patinka jo manieros, bendravimas, išvaizda ir požiūris į jus. Tie, kuriuos sieja tik geismas, dažnai iš savo partnerio tikisi tobulos išvaizdos, tobulo elgesio ne tik su jumis, bet ir su jūsų draugais ar šeimos nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.