Mėlyno paukščio testas: sužinosite apie save daugiau nei norėtumėte

Vieną gražią dieną į jūsų langą įskrenda paukštis su mėlynomis plunksnomis. Nepaisant to, kad paukštis pasiklydo, jus apima džiugus jausmas, kad kartu su paukščiu į jūsų namus atėjo laimė, todėl paukštį pasiliekate.

 Mėlynas paukštis simbolizuoja sėkmę.<br> 123rf nuotr.
 Mėlynas paukštis simbolizuoja sėkmę.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2017, 10:01 AM

Kitą rytą, savo nustebimui, atėję į kambarį jūs pastebite, kad paukštis pakeitė spalvą ir iš mėlyno tapo geltonas. Ir po to kiekvieną dieną paukščio spalva keičiasi: trečią dieną jis tampa raudonas, ketvirtą – visiškai juodas.

Kokios, jūsų manymu, spalvos bus paukščio plunksnos, kai ateisite pas jį į kambarį penktą dieną? Pabandykite įsivaizduoti ir pasirinkite variantą:

1. Paukštis nepakeitė spalvos ir liko juodas.

2. Paukštis įgavo pradinę mėlyną spalvą.

3. Paukščio plunksnos tapo visiškai baltos.

4. Paukštis tapo auksinis.

Testo aiškinimas

Paukštis, įskridęs į jūsų kambarį, yra sėkmės simbolis, bet netikėtai jis pakeičia spalvą, versdamas jaudintis, kad jūsų laimė nebus ilgalaikė. Jūsų reakcija į šią situaciją parodo, kaip jūs reaguojate į sunkumus ir neapibrėžtumą realiame gyvenime.

1. Tie, kurie pasakė, kad paukštis liko juodas, žvelgia į gyvenimą pesimistiškai. Jūs linkę manyti, kad jei situacija kartą pablogėjo, tai ji niekada nebetaps normali? Jums derėtų taip galvoti: jeigu viskas taip blogai, blogiau jau nebebus. Atsiminkite, nėra lietaus, kuris nepasibaigtų, ir nėra nakties, po kurios neišauštų aušra.

2. Tie, kurie pasakė, kad paukštis vėl tapo mėlynas, yra praktiški optimistai. Jūs tikite, kad gyvenimas – gero ir blogo mišinys, ir neverta su tuo kovoti. Jūs nemalonumus priimate ramiai ir leidžiate įvykiams tekėti savo vaga be papildomo nerimo ir streso. Šis požiūris leidžia jums sėkmingai išgyventi nelaimių bangas ir neleisti joms jūsų nusinešti.

3. Tie, kurie atsakė, kad paukštis tapo baltas, patirdami spaudimą elgiasi ramiai ir ryžtingai. Jūs nešvaistote laiko nervinimuisi ir neryžtingumui, net vykstant krizei. Jeigu padėtis tampa ypač bloga, jūs jaučiate, kad geriau laiku užbaigti šitą nenaudingą reikalą ir paieškoti kito kelio link savo tikslo, užuot pasinėrus į niekam nereikalingą liūdesį. Toks požiūris reiškia, kad viskas vyksta natūraliai ir pagal jus.

4. Tie, kurie pasakė, kad paukštis tapo auksinis, gali būti pavadinti bebaimiais. Jūs nežinote, kas yra spaudimas. Jums kiekviena krizė – tai palanki galimybė. Jus galima palyginti su Napoleonu, kuris pasakė: „Neįmanoma – tai ne prancūziškas žodis“. Bet būkite atsargūs, neleiskite savo beribiam pasitikėjimui jūsų užvaldyti. Riba tarp bebaimiškumo ir beprotybės labai siaura.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.