Kuri figūra čia nereikalinga? Net ir neteisingai atsakę daug sužinosite

Pateikiame psichologinį testą, kuris leis nustatyti dominuojančius jūsų charakterio bruožus. Prieš save matote užduotį. Įdėmiai apžiūrėkite figūras ir pasakykite, kuri čia nereikalinga. Atsiminkite, kad vadovautis reikia tiek logika, tiek intuicija.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 15, 2017, 1:08 PM

1 figūra

Tai reiškia, kad dažnai priimate skubotus sprendimus. Ir tai ne visada jums į naudą, bet jūs galite išmokti laiku save suvaldyti. Jūs būnate impulsyvus žmogus, bet artimieji supranta, kad tai – tik jūsų charakterio bruožas, todėl nereikia skubėti įsižeisti.

2 figūra

Jūs – originalus žmogus, kuris visada stengiasi rasti kūrybišką sprendimą bet kokioje situacijoje. Ir jums tai puikiai pavyksta. Jūs visada išsakote savo požiūrį, nes nesate įpratę nutylėti. Ir visgi turite šiek tiek gudrumo, nes visada žinote, kaip bet kokioje situacijoje išpešti maksimalią naudą.

3 figūra

Jūs visur stengiatės įžiūrėti klastą. Esate įtarus žmogus, kuris puikiai susidorotų su privataus seklio pareigomis. Jūs stengiatės viską analizuoti ir nuodugniai apmąstyti, todėl retai klystate. Jūs labai ištvermingas.

4 figūra

Jūs labai tiesmukas žmogus. Šiame teste pasirinkote patį akivaizdžiausią variantą, nes ir gyvenime esate pripratę viską sakyti tiesiai į akis, ne visada susimąstydami, kaip tai gali paveikti santykius su žmogumi. Jūs garbingi su aplinkiniais, todėl visada atvirai išsakote savo „už“ ir „prieš“.

O kuris gi atsakymas buvo teisingas?

Jeigu klausimas būtų formuluotas „kuri figūra skiriasi nuo kitų?“, teisingas atsakymas būtų 2 – visos kitos figūros nuspalvintos lygiai taip pat, tik skirtingai apverstos. Tačiau atsakant, kurios figūros čia nereikia, kiekvienas iš atsakymų turi savo logiką, tad šiuo atveju visi jie vienodai teisingi ar klaidingi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.