Moteriško patrauklumo testas: kurį raštą pasirinksite?

Norite geriau save pažinti? Siūlome testą, atskleidžianti jūsų moteriškąjį patrauklumą. Pažiūrėkite į paveikslėlį su įvairiais audinių raštais ir negalvodami pasirinkite tą, kuris jums labiausiai prie širdies.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2017, 3:01 PM

O dabar žiūrėkite rezultatus.

1. Spontaniška ir nenustygstanti mergina

Tai mergina, kurioje vis dar gyvena vaikas, ji visada juokiasi iš vyrų pokštų. Stiprioji lytis ją įsimyli dėl amžino spindesio jos akyse. Daugelį vyrų pakeri jos betarpiškumas. Kitaip tariant, ji partnerio gyvenimą daro lengvesnį, o ne jį apsunkina. Būtent to taip trūksta daugeliui šiuolaikinių merginų, kurios labai apsunkina gyvenimą tiek sau, tiek aplinkiniams.

2. Rūpestinga darbštuolė

Tai mergina, šalia kurios išrinktasis bus apsuptas nuolatiniu rūpesčiu. Jai teikia malonumą pagaminti ką nors skanaus, ką nors sutvarkyti ir sukurti jaukumą. Ji visada pasirengusi vyrą išklausyti, suteikti paramą. Daugelis vyrų tikslingai ieško tokių merginų, nes yra įsitikinę, kad jos taps idealiomis žmonomis ir motinomis.

3. Neįprasta mergina

Ji turi kažką ypatingo, kas ją išskiria iš minios. Visi tie meilės stereotipai, kaip pirmojo bučinio datos pažymėjimai, tikrai ne jai. Tai mergina, kuri žavi nestandartinėmis idėjomis ir mintimis, ir iš jos galima laukti bet ko. Vyrai mėgsta jos draugiją, kadangi kiekviena diena su ja pilna naujovių ir nuotykių.

4. Mergina iššūkis

Vyrai mėgsta aštrius pojūčius, kuriuos jiems teikia meilės žaidimai – užkariavimai. Jiems patinka turėti reikalų su patraukliomis damomis, nuo kurių užverda kraujas ir kurių reikia siekti. Beje, nors daugelis vaikinų svajoja apie merginą iššūkį ir laiko šį tipą pačiu patraukliausiu, anaiptol ne visi išdrįsta prie jos prieiti.

5. Kuklioji

Kukliąją ne itin jaudina jos išrinktojo materialiosios gėrybės. Ji niekada nereikalaus kokių nors briliantų ar brangių apdarų. Ji myli savo išrinktąjį vien už tai, kad jis yra, o ne už tai, ką gali iš jo gauti. Kuklios merginos nekelia su realybe prasilenkiančių reikalavimų, nelaukia ko nors antgamtiško, todėl jas taip vertina vyrai.

6. Romantikė

Romantiška mergina savyje slepia dideles moteriško žavesio atsargas. Jos balselis švelnus ir minkštas, elgesys elegantiškas, ji be proto laiminga, kai partneris ja rūpinasi. Ji žiūri į gyvenimą optimistiškai ir bet kokioje situacijoje ieško pozityvių dalykų. Vyrai tokias mėgsta, nes jos neagresyvios, juos įkvepia romantiški gestai, jos nespaudžia partnerio ir reikalauja tik dėmesio bei meilės.

7. Geležinė ledi

Ji atkakli, protinga ir tvirtai žino, ko nori. Ji turi savo asmeninį gyvenimą, savo svajones ir tikslus, kurių siekia. Ji nelaukia, kada atsiras princas ant balto žirgo, kuris išspręs jos problemas ir išpildys visus norus. Jos vyras niekada nepamatys ašarų jos veide. Daugeliui vyrų patinka, kai partnerė sugeba užimti tvirtą poziciją ir kontroliuoti savo gyvenimą bei aplinkybes.

8. Jausmingoji

Pačios patraukliausios merginos, žinoma, tos, kurios moteriškos ir seksualios. Jos labai traukia vyrus ir puikiai tuo naudojasi savais tikslais. Jausminga mergina nemano, kad vyras turi būti vienintelis iniciatorius miegamajame ir jei nekyla abejonių, kaip žengti pirmuosius žingsnius. Vyrai dievina tokias merginas, nes jos juos verčia jaustis geidžiamais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.