Ar teisingai pasirinkote profesiją? Neįtikėtinai tikslus būdas pasitikrinti

Kaip bebūtų gaila, ne visi žmonės eina į darbą su dideliu džiaugsmu – bėda ta, kad savo laiku jie nesugebėjo pasirinkti jiems tinkamos profesijos.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-06 12:27

Galbūt jūs pakliūvate į tų laimingųjų, kuriems darbas yra malonumas, skaičių? O gal abejojate, ar esate „savo“ vietoje?

Pasitikrinkite, ar dirbate tą darbą, kurį turėtumėte.

Pažvelkite į paveikslėlius ir išsirinkite tą, kuris jums labiausiai patinka. Jis gali atskleisti apie jus tai, ko jūs neįtarėte.

1. Šou pasaulio žvaigždė

Būti dėmesio centre – būtent to jums reikia, o ne kažkokių pareigų. Vargu ar jūs mėgstate stabilumą ir ilgam prisirišate prie vienos vietos – jums gyvybiškai svarbu permainos, ir ne tik jumyse pačiuose, bet ir aplinkoje. Jūs mėgstate ryškias emocijas, nuolatinį polėkį ir žmonių gausą, o santykiuose vadovaujatės savo nuotaika.

2. Detektyvas, advokatas arba gydytojas

Įgimtas pastabumas – būtent šis bruožas jus skiria nuo kolegų ir apskritai nuo daugumos žmonių. Bet kokia sunki situacija išsisprendžia tarsi savaime dėl jūsų greito mąstymo ir humoro jausmo. Jūs mėgstate stebėti žmones, analizuoti jų poelgius ir motyvus, nuspėti tolesnius žingsnius. Kalbant apie darbą ar profesiją, joje turi derėti logika su kūryba – tuomet net pati sunkiausia užduotis bus lengvai išspręsta.

3. Reklamos vadybininkas, vadybininkas, verslininkas

Išradingumas ir mokėjimas gauti iš gyvenimo viską, ko norite – jūsų arkliukas. Gyvenimas vadovaujantis principu „tikslas pateisina priemones“ jums visiškai normalus ir logiškas. Stabilios ir solidžios pajamos – ne kas kita, kaip galimybė patenkinti gana aukštus reikalavimus, ir, nors ir retai, kai yra laiko, įtaikauti savo norams. Įgimtas mokėjimas valdyti žmones atveria jums visas verslo, reklamos ir net politinių technologijų sritis.

4. Kovos menai ir nuotykių ieškojimas

Jeigu jūsų gyvybinę energiją reikėtų išreikšti spalva, tai būtų tik raudona – agresyvi, ryški, reikli. Ir jai reikalinga šiuolaikiška išraiška – kartais ji priima ir aštraus žodžio formą. Profesionalus užsiėmimas kovos menais, aktyviu ir net ekstremaliu sportu – geriausias būdas pritaikyti jūsų puikią reakciją ir gebėjimą žaibiškai priimti teisingus sprendimus.

5. Pedagogas

Jūs jaučiatės labai jaunas, o tai reiškia, kad reikia būti apsuptam jaunų žmonių – moksleivių ir studentų. Jus myli visi, nuo mažo iki didelio – už ryškų charakterį, lengvą gyvenimu besidžiaugiantį būdą, pasirengimą ateiti į pagalbą ir atsakomybę. Niekas nesugebės geriau už jus suprasti ir išspręsti bet kokios problemos – pasinaudokite savo dovana.

6. Buhalteris, ekonomistas arba analitikas

Skrupulingumas, puikūs analitiniai gebėjimai ir įgimtas mokėjimas virtuoziškai dėlioti mintis – būtent už šiuos bruožus jus vertina visi be išimties sėkmingi vadovai. Jūs visada galite gauti puikų pasiūlymą iš bet kokios patinkančios kompanijos, bet pagalvokite, ar ne laikas pradėti nuosavą verslą? Žinoma, tai ne pats tiksliausias jūsų pašaukimas, bet susimąstyti verta. Kad iš tikrųjų mėgautumėtės gyvenimu, nebūtina kardinaliai jį keisti – kartais pakanka tik šiek tiek peržiūrėti savo pažiūras, rasti naują širdžiai mielą hobį, o toliau – laikas parodys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.