Kurią suknelę apsivilktumėte? Sužinokite, ką apie jus mano vyrai

Dauguma moterų mėgsta sukneles. Tinkama suknelė moteriai suteikia ypatingo patrauklumo. Statistika rodo, kad vyrai daugiau dėmesio kreipia į moteris, kurios vilki suknelę, o ne kelnes. Šis testas atskleidžia, kokia jūs esate moteris ir ką apie jus mano vyrai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-20 11:00

Tereikia iš paveikslėlio pasirinkti suknelę, kuri jums labiausiai patinka ir kurią mielai apsivilktumėte.

1

Jums nuolat reikalingas žmogus, šalia kurio jaustumėtės ramiai ir drąsiai. Nepaisant savo didelės širdies ir jums būdingo gerumo, jūs labai mylite save ir reikalaujate, kad lygiai taip pat jus mylėtų ir aplinkiniai. Jūs labai jausminga, nuolat įsimylite vyrus, gyvenimą, gražius daiktus, meno kūrinius. Esate žaisminga, šelmiška, romantiška, koketiška, mėgstate flirtuoti. Jūs nenorite suaugti. Esate kaip gera ir rūpestinga motina, kuri tuo pat metu yra ir kaprizinga, išlepinta mergiotė. Naudojatės dideliu vyrų dėmesiu.

2

Daugumai žmonių jūsų siela – lyg tamsus miškas, bet šis paslaptingumas ir yra pagrindinė jūsų žavesio priežastis, todėl pasistenkite jo neprarasti. Jums nebūdinga abejoti – paprastai jūs žinote, ko norite, ir klausimai iš serijos „Ką daryti?“, „Ką apsirengti?“ jums yra retenybė.

Jūs labai išdidi ir principinga, visada pasirengusi uoliai ginti savo nuomonę ir nepakenčiate neteisingumo. Jūs mokate valdyti ne tik savo emocijas bei jėgas, bet ir žmones, kurie yra šalia. Siekiate įsitvirtinti, pasiekiate aukštumų moksle, karjeroje. Santykiuose jūs – maksimalistė, labai griežta ir reikli sau ir išrinktajam. Jūsų neįmanoma kontroliuoti. Jūs visada būsite nepriklausoma.

3

Jūs – tikslo siekiantis žmogus, esate pripratusi eiti kiaurai sienas ir pasirengusi drąsiems eksperimentams. Paprastai pasiekiate tai, ko norite, jums pasipriešinti sunku. Esate stiprios, valingos prigimties, ekspresyvi ir aistringa. Mėgstate dėmesį.

Jūs turite tam tikrų „stipriosios“ lyties savybių – drąsos, impulsyvumo, valios nugalėti, optimizmo ir narsumo. Labai mėgstate bendrauti ir užmezgate daug pažinčių. Jūs išdidi ir įnoringa, bet altruistė, esant reikalui visada nesavanaudiškai padedate artimam.

4

Jūs ramus, mielas ir gyvenimu besidžiaugiantis žmogus. Turite puikų humoro jausmą. Esate nepastovi ir aktyvi. Niekada neliekate nepastebėta. Aplinkiniams paliekate gerą įspūdį. Jūs labai komunikabili, smalsi, drąsi. Jūsų nedomina visuomenės nuomonė, esate originali ir mokate susitelkti į tikslą.

Prisitaikote prie bet kokių gyvenimo sąlygų, taip pat priimsite bet kokį vyro charakterį. Jūs niekada netapsite nuobodžia ir liūdna, nes visada siekiate tobulėti ir mokytis ir visą gyvenimą sieksite naujovių.

5

Turite nemažai paslapčių, kuriomis neskubate dalintis. Jūs pasitikite savo jėgomis, esate labai uždara, susikaupusi ir santūri. Mokate bet kokioje situacijoje suvaldyti savo emocijas. Nemėgstate įsileisti į savo gyvenimą pašalinių žmonių, esate labai išranki rinkdamasi porą ir išrinktajam keliate aukštus reikalavimus.

Tokius pat aukštus reikalavimus keliate ir sau. Jūs gebate pasiekti viską, ko norite, ir karjeroje galite pasiekti bet kokių aukštumų. Esate autoritariškos prigimties.

6

Esate racionali, kritiška, siekiate kontroliuoti savo jautrumą. Jūs – didelė individualistė. Mėgstate harmoniją ir ramybę, jūsų pašaukimas – žavėti ir apžavėti vyrus. Esate emocingesnė už kitus, todėl jus lengva paveikti, jūs lengvai pasiduodate panikai ar linksmai euforijai.

Jums labai reikia apsaugos ir palaikymo, nes jūsų vidinis pasaulis labai švelnus ir pažeidžiamas, nors išoriškai jūs atrodote rami visose situacijose. Užtat jums niekada neteks nuobodžiauti, nes jūs labai mėgstate svajoti ir visada įprastoje tikrovėje pamatote tai, ko kiti žmonės nepastebi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.