Kurį vyrą pasirinktumėte? Testas atskleis jūsų santykių problemas

Daugelis moterų net neįtaria, kodėl joms nesiklosto santykiai su vienu ar kitu vyru. Reikalas gali būti tas, kad tas konkretus vyras, nepaisant visų jo privalumų, joms yra visiškai netinkamas kandidatas. Kiekviena moteris gali sukurti tvirtus ir harmoningus santykius tik su tam tikro vieno tipo vyrams.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 3:49 PM

Pažvelkite į paveikslėlį ir apsispręskite, kurį iš šių vyrų pasirinktumėte.

Žemiau žiūrėkite rezultatus.

1. Jums labiausiai tinka „vyro-tėvo“ tipas

Kadangi jūs pati priklausote „moters-dukters“ tipui, ir jums, visų pirma, reikalingas rūpestis ir dėmesys. Jūsų elgesį dažnai galima pavadinti gana nepastoviu, nes jūs kartais tiksliai nežinote, ko norite.

Jausdama nepakankamą vyro dėmesį, jūs tampate kaprizinga ir nervinga, o tai, savo ruožtu, laipsniškai blogina ir žlugdo santykius. Kad jaustumėtės trokštama ir mylima, jums reikia išsirinkti tokį vyrą, kuris gali prisiimti visą atsakomybę už jus, o taip pat išspręsti visas jūsų problemas ir patenkinti visus, net pačius absurdiškiausius norus.

Tokius apibūdinimus atitinka „vyro-tėvo“ tipas, už kurio jūs jausitės lyg už akmeninės sienos. Jo patikimumas, pasitikėjimas savimi ir tam tikros avantiūrizmo užuominos elgesyje leidžia jums sukurti ilgalaikius ir harmoningus santykius, juk jūs su malonumu paklusite jo reikalavimams ir net kartais elgsitės lyg paklusni tėčio dukrytė.

2. Jums labiausiai tinka „vyro-vaiko“ ir „kompleksuoto vyro“ tipas

Jūs pati esate „moters-motinos“ tipo, kuri svarbiausia savo gyvenimo užduotimi laiko buvimą visiems ir visada naudinga, taip pat ir tapti nepakeičiama savo vyrui ar mylimajam.

Visą savo laisvalaikį jūs stengiatės skirti artimiems žmonėms, kurie, kaip jūs nuoširdžiai manote, tiesiog nesugebės išgyventi be jūsų rūpesčio, globos ir apsaugos. Už jūsų atsidavimo, kantrybės ir pasiaukojimo slypi pasąmoningas noras pajungti sau savo artimus žmones ir tapti jiems neginčytinu autoritetu.

Taigi, jūsų idealiu partneriu gali tapti tik toks vyras, kuris su džiaugsmu priims dominuojančią moters poziciją šeimoje ir bus pasiruošęs jai nusileisti net smulkmenose.

Tokius apibūdinimus atitinka du vyrų tipai: „kompleksuotas vyras“, kuris su džiaugsmu priims jūsų rūpestį ir dėmesį, ir „vyras-vaikas“, kuris širdies gilumoje svajoja apie moterį, gebančią jį apsaugoti nuo visų gyvenimo negandų.

3. Jums labiausiai tinka „nepriklausomo vyro“ tipas

Jūs esate sau pakankama ir nepriklausoma moteris, turite savo nuomonę visose gyvenimo situacijose, todėl jums labiausiai tinka „nepriklausomo vyro“ tipas. Vyrams jūs atrodote labai patraukli, ambicinga ir gana piktybiška moteris, o tokios damos juos rimtai baugina.

Dauguma vyrų tiesiog nepajėgūs jums įtikti, nes nėra įpratę savo antrajai pusei duoti tiek laisvės, kiek reikia jums. Be to, nepaisant plačiai įsitvirtinusios nuomonės, kad vyrai nenori rimtų santykių, iš tiesų daugumai jų norisi ilgų ir rimtų santykių su tam tikro lygio atsakomybe.

Tuo tarpu jūsų laimingam gyvenimui reikalingi maksimaliai laisvi santykiai su abipuse pagarba asmeninei erdvei ir laikui. Tokius santykius galima sukurti tik su protingu, įžvalgiu ir nepriklausomu vyru, kurio tokios pat kaip jūsų šiuolaikiškos pažiūros į meilės santykius.

Žinoma, niekur nedingsta įvairios romantikos apraiškos, bet tokiuose santykiuose bendravimo pagrindas yra gyvenimo principų panašumas.

4. Jums labiausiai tinka „vyro-vaiko“ tipas

Esate „moters-sesers“ tipo, todėl lengviausiai kalbą surasite su „vyru-vaiku“, kuris su jumis spręs visas gyvenimo situacijas. Jums labai svarbu jausti interesų bendrumą su partneriu, o taip pat jo siekį praleisti su jumis kaip galima daugiau laiko.

Pasąmoningai jūs stengiatės tapti vyrui nepakeičiama, reikšdamasi tiek kaip meilužė, tiek kaip geriausia draugė, visada pasiruošusi ateiti į pagalbą ir duoti gerą patarimą. Iš savo išrinktojo jūs laukiate to paties, tik mažesniu laipsniu.

Tokius santykius galima sukurti tik tandeme su „vyru-vaiku“, kuris jumyse pripažįsta „seserį“ ir visaip prisidės prie tolesnio harmoningo santykių vystymosi. Kur kas sunkiau jums bus sukurti santykius su „nepriklausomu vyru“, kuris apie viską turi savo nuomonę.

Tačiau, jeigu sugebėsite parodyti lankstumo ir pripažinti, kad laisvalaikį galima leisti ne tik kartu, bet ir atskirai, tai visai įmanomi ir ilgalaikiai bei tvirti santykiai su „nepriklausomu vyru“.

 

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų spalio 24 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.