Mąstote kaip vyras ar kaip moteris? Testas atskleis tiesą

Šis trumpas ir paprastas testas atskleis jūsų mąstymo tipą – ar jis yra vyriškas, ar moteriškas, nepriklausomai nuo to, kokia yra jūsų tikroji lytis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2017, 9:59 AM

Moterys gali turėti vyriškų charakterio bruožų, o vyrai – moteriškų. Jeigu esate moteris, tai visai nereiškia, kad jūsų mąstymas išskirtinai moteriškas. Yra moterų, kurios pasižymi nepriekaištinga logika ir puikiai supranta vyrų mąstymą.

Sužinokite, koks mąstymo tipas būdingas jums. Įdėmiai pažvelkite į paveikslėlį ir atsakykite, į kurią pusę bėga vyras: į jus ar nuo jūsų?

Jeigu jums atrodo, kad vyras bėga į jus

Tai rodo, kad mąstote kaip vyras. Reikia šią žinią priimti kaip faktą. Jūs nešvaistysite energijos tūkstančiams dalykų vienu metu. Jums būdinga užduotis atlikti vieną po kitos. Jūs dėmesingi, konkretūs, žinote savo tikslus ir planuojate savo dieną. Jums būdinga pragmatiškumas. Stengiatės daugiau daryti, nei kalbėti.

Jeigu jums atrodo, kad vyras bėga nuo jūsų

Tai rodo, kad turite moterišką mąstymo tipą. Jūs stengiatės kontroliuoti savo emocijas. Jeigu jūsų darbas jums patinka, realizuojate visą savo kūrybiškumą. Turite gerą atmintį. O intuicija – jūsų antrasis aš. Mėgstate tvarką. Jumyse dominuoja moteriškasis pradas – iš čia jūsų siekis planuoti ir beribė meilė viskam, kas gražu. Esate tikras estetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.