Išsirinkite šunį – sužinosite, koks vyras jums tinka

Tai neįtikėtinai smagus, bet tuo pat metu ir tikslus psichologinis testas. Jums reikia išsirinkti vieną iš šių mielų šuniukų, ir sužinosite, koks vyras jums tinka. Rezultatas labai nustebins.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Retriveris.<br> 123rf nuotr.
 Retriveris.<br> 123rf nuotr.
 Aviganis.<br> 123rf nuotr.
 Aviganis.<br> 123rf nuotr.
 Terjeras.<br> 123rf nuotr.
 Terjeras.<br> 123rf nuotr.
 Dogas.<br> 123rf nuotr.
 Dogas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2018-02-15 13:54, atnaujinta 2018-02-15 16:28

Niekam ne paslaptis, kad skirtingoms moterims tinka skirtingi vyrų tipažai. Juk visos moterys skirtingos, ir kiekviena laukia būtent savo lūkesčių išsipildymo.

Pasirinkite tą šunį, kuris jums patinka labiausiai. Dviejų rinktis negalima.

1. Aristokratiškas retriveris

Jeigu pasirinkote šį šunį, jums geriausias vyro variantas – protingas ir ramus vyras. Jums svarbu ne tiek vyro išorinis grožis, kiek jo prisižiūrėjimas. Jums neįtikėtinai svarbu, kad tarp jūsų būtų supratimas ir pasitikėjimas.

Tokios moterys, kaip jūs, nelinkusios keisti partnerių kaip pirštinių, greičiausiai jūs įsimylite visam gyvenimui. Esate ištikima savo meilei tol, kol ji neperžengia kokios nors itin baisios linijos.

Esate šilta ir pozityvi, viską darote lengvai. Jūsų pasitikėjimą sunku pelnyti iš karto, vyrui reikia jus užkariauti laipsniškai. Mokate įkvėpti vyrą bet kokiems žygdarbiams.

2. Ištikimas aviganis

Jeigu pasirinkote šį šunį, meilė jums ne tuščias žodis. Jeigu jūs mylite, tai mylite, ir širdimi, ir darbais. Jūs – puiki šeimininkė, o už savo vaikus galite sudraskyti bet ką. Dažnai renkatės tokius vyrus, kurie nevertina to, ką jūs sukuriate savo šeimoje, jei greitai pripranta prie gero ir mano, kad viskas atsiranda tarsi savaime. Tačiau jie klysta.

Jums tinka vyras, kuris tinkamai įvertins jūsų pastangas. Šalia karalienės turi būti tiktai karalius. O jūs – iš tiesų karalienė ir labai prabangi moteris. Net su sportiniu kostiumu mokate atrodyti puikiai, jeigu jūsų vyras jus vertina.

3. Mielas mažas terjeras

Nuo jūsų charizmos skleidžiasi gėlės. Bet, nepaisant jūsų moteriškumo, jūsų viduje – plieninis stuburas. Jums tinka toks vyras, kuris bus stipresnis už jus, juk jūsų viduje – ugnis, o akys švyti kerinčia šviesa.

Daugeliui vyrų jūs – lemtinga moteris, jie jus atsimins visą gyvenimą. Jums būtinas vyras, kuris prisiims atsakomybę sau.

Būdama jaunesnio amžiaus jūs rinkotės silpnesnius už save vyrus, ir tai geru nesibaigdavo, nes jie tiesiog jūsų neverti.

4. Ramus ir dėmesingas dogas

Jums būtinas vyras, kuris apgintų jus nuo visų aplinkinio pasaulio negandų. Kad už jo ištekėjusi iš tiesų būtumėte lyg už akmeninės sienos.

Jūs švelni ir gera, priimate bet kokius savo mylimojo keistumus ir įpročius ir paprastai niekada nebūnate nepatenkinta. Bet yra vienas dalykas, kuris jus mirtinai sužeis ir kurio jūs neatleisite – tai neištikimybė.

Jūs sąžiningai dirbate dėl santykių ir sukuriate vyrui ir vaikams tą užnugarį, kurio jiems reikia. Lengvai ir paprastai nugludinate aštrius kampus ir visus sutaikote.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.