10 vyro savybių, kurios patraukia moteris

Tokio vyro draugijoje laiką norėtų leisti kiekviena moteris. Psichologai atkreipia dėmesį į vyrų savybes, kurios labiausiai gali patraukti moteris. Žinoma, ne kiekvienam pavyks išsiugdyti visas šias savybes, bet bandyti būtina.

 Ne kiekvienam pavyks išsiugdyti visas šias savybes, bet bandyti būtina.<br> 123rf nuotr.
 Ne kiekvienam pavyks išsiugdyti visas šias savybes, bet bandyti būtina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 19, 2018, 4:49 PM

1. Jis – džentelmenas. Mandagus, gerbiantis save ir aplinką, rūpestingas ir atidus moters poreikiams. Jis turi atitraukti kėdę prieš moteriai sėdant prie stalo, padėti apsivilkti ir nusivilkti paltą, eiti šaligatviu arčiau gatvės, o tai šiais laikais – retenybė.

2. Jis sako tiesą. Moteris tikrai nenorėtų laiko leisti su vyru, kuris išsisukinėja nuo klausimų, užuot davęs konkrečius atsakymus. Geras vyras turėtų žiūrėdamas į akis, dėmesingai palaikyti pokalbį, nesvarbu, kokia tema. Nekonkretumas išduoda vyro silpnumą.

3. Jis – ištikimas. Ištikimybė, ko gero, viena svarbiausių vyro savybių, ją moterys ypač vertina. Žinoma, to per pirmuosius pasimatymus tikrai nesužinosi, tačiau jei anksčiau vyras buvo linkęs į neištikimybę su kitomis moterimis, rimtų santykių ieškanti moteris vargu ar norės patikrinti tai savo kailiu.

4. Jis turi tvirtą poziciją. Tai reiškia, kad jis laikosi savo įsitikinimų, savo žodžio. Šis vyro bruožas kartu su ambicingumu moterims leidžia suprasti, kad jis yra kovotojas ir jei dar nėra pasiekęs didelių finansinių ar profesinių tikslų, galiausiai juos pasieks.

5. Jis – nuoširdus. Jei vyrai mano, kad moterims reikia pataikauti ar pasirodyti geresniems, nei jie yra, klysta. Labiausiai moteris paperka neapsimestinis nuoširdumus, atvirumas, kartais net ir žeidžiantis, o ne pūkuotas melas.

6. Jis – subrendęs. Toks vyras gali savimi pasirūpinti, tikslingai sprendžia problemas, supranta buvimo vyru prasmę, vertina tai, ką turi. Žinoma, daug vyrų ima bręsti tik sulaukę 35–40 metų ar dar vėliau, tačiau tikrai pažįstame tokių, kurie ir tokio amžiaus elgiasi tarsi dar būtų pirmakursiai studentai.

7. Jis – pasitikintis savimi. Toks vyras žino, ką daro, ką gali, kuo tiki, tvirtai siekia tikslų. Savimi pasitikinčio vyro neįmanoma priversti elgtis taip, kaip jis nenori. Pasitikėjimas savimi daro vyrą laimingą. Šalia tokio vyro gera būti, nes jis nemėgina lygintis su aplinkiniais, ieškoti juose minusų, kad galėtų iškelti save.

8. Jis – pozityvus. Išlaikyti pozityvų požiūrį, meilę žmonėms ir aplinkai nėra lengva, tačiau verta. Aplink tokį vyrą telkiasi kiti. Šalia jo smagu, jis savaime įkvepia. O nuo visus kritikuojančių, nuolat besiskundžiančių, daug kalbančių ir nieko nedarančių vyrų norisi tik bėgti.

9. Jis – sąžiningas. Svarbu, kad pirmiausia vyras būtų sąžiningas sau. Tada niekada nesigailės savo sprendimų, nekaltins kitų, pripažins savo klaidas, tačiau savęs nesumenkins.

10. Jis – nuovokus ir turi puikų humoro jausmą. Šių dviejų savybių derinys – viršūnė. Moters šypsena – geriausias jos santykių su vyru rodiklis. Nuovokus vyras gali priversti moterį nusišypsoti net pačioje netikėčiausioje situacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.