Žinomos moterys gyvenimo patirtimi dalinsis su „Krizių centro“ gyventojomis

Smurtą iš artimiausių žmonių patyrusios moterys, šiuo metu besiglaudžiančios „Krizių centruose“ ir bandančios atsitiesti bei pradėti naują gyvenimą, kovo 8- ąją turės galimybę susitikti ir išgirsti patarimų iš žinomų verslo ir pramogų atstovių. Tokią galimybę „Krizių centro“ gyventojoms suteikė konferencijos „Moters vizija“ organizatoriai, neatlygintinai padovanodami joms pakvietimus.

 Moterys, atsidūrusios krizių centre, dažnai yra ne tik morališkai, bet ir fiziškai visiškai palūžusios, neretai persekiojamos artimųjų, nuo kurių bėga.<br> 123rf nuotr.
 Moterys, atsidūrusios krizių centre, dažnai yra ne tik morališkai, bet ir fiziškai visiškai palūžusios, neretai persekiojamos artimųjų, nuo kurių bėga.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2018, 10:20 AM, atnaujinta Feb 27, 2018, 10:25 AM

Aktorė Ingeborga Dapkūnaitė, operos ir teatro režisierė Dalia Ibelhauptaitė, TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė, pati vyro smurtą išgyvenusi verslininkė ir motyvatorė iš Didžiosios Britanijos Madi Sharma – tai tik keletas konferencijos pranešėjų.

„Moterys yra varomoji pasaulio jėga. Aš, būdamas vyru, dažnai nuoširdžiai žaviuosi jų sugebėjimais vienu metu suspėti atlikti daugybę dalykų. Mūsų organizuojamos konferencijos tikslas ir yra pasidžiaugti, įkvėpti, galbūt paskatinti moteris.

Labai norime, kad šioje konferencijoje apsilankyti galimybę turėtų ne tik sėkmingos, save realizavusios moterys, bet ir tos, kurioms šiuo metu reikia palaikymo. Galbūt sėkmingi pavyzdžiai, patarimai, padės joms atsitiesti ir surasti jėgų pradėti naują gyvenimą.

Viena iš mūsų pranešėjų – socialinė verslininkė ir motyvatorė Madi Sharma teigia, kad būtent ta akimirka, kai ji pažeminta ir sumušta vyro gulėjo ant grindų – paskatino ją pokyčiams ir padėjo sukurti sėkmingą verslą“ – sako konferencijos „Moters vizija“ sumanytojas Martynas Šaikus.

Visos dienos konferencijoje „Moters vizija“, pranešimus skaitys daugiau nei dešimt įkvepiančių asmenybių iš verslo, pramogų pasaulio, gyvenimo būdo mokytojų iš Lietuvos ir užsienio.

„Norime padėkoti organizatoriams už kvietimą ir galimybę Vilniaus miesto krizių centro gyventojoms apsilankyti konferencijoje. Tai tikrai didžiulė paskata. Moterys, atsidūrusios mūsų centre, dažnai yra ne tik morališkai, bet ir fiziškai visiškai palūžusios, neretai persekiojamos artimųjų, nuo kurių bėga.

Mūsų centras joms suteikia laikiną prieglobstį, patenkina būtiniausius jų buitinius poreikius ir suteikia socialinę ir psichologinę pagalbą. Deja, motyvaciniams renginiams, konferencijoms ar kitokioms išeigoms – finansų nėra numatyta, o moterims, tai iš tikrųjų reikalinga. Jos ir taip jaučiasi atsidūrusios gyvenimo užribyje, atstumtos visuomenės.

„Išėjimas į žmones“– tarsi savotiška integracijos forma, kuri padeda joms atsitiesti“, – sako Vilniaus miesto krizių centro direktorė Nijolė Dirsienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.