Išsirinkite saulę ir sužinokite užslėptus savo asmenybės bruožus

Iš žmogaus mėgstamų formų ir figūrų galima sužinoti apie tam tikrus jo asmenybės bruožus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2018, 12:51 PM, atnaujinta Mar 28, 2018, 2:11 PM

Siūlome atlikti vieną tokių psichologinių testų. Išsirinkite saulę ir sužinokite, ką jūsų pasirinkimas sako apie jus.

1. Ypatingas jūsų bruožas – niekada neišblėstantis pozityvumas ir noras visomis prasmėmis save tobulinti. Sugadinti jums nuotaiką ar kitaip neigiamai jus paveikti yra gana sunku, jūs tvirtai laikotės savo įsitikinimų ir stiklinę visuomet matote pusiau pilną.

Toks požiūris į gyvenimą ne tik daro jus atsparius įvairiems slegiantiems dalykams. Jūs taip pat esate labai geras draugas, galintis padėti ištikus bet kokiai bėdai. Atvirai reiškiate savo nuomonę, tačiau kartais, kad neįskaudintumėte kitų, kai ką nutylite. Būtent dėl šios priežasties jums lengva pasirinkti draugus, su kuriais norite leisti laiką.

2. Jums gyvenime svarbiausi du dalykai – asmeninė erdvė ir kitų pagarba. Esate labiau introvertas, nei ekstravertas, nesate nutolęs nuo draugų, tačiau mokate nuo jų kartais atsiriboti.

Vertinate paprastas ir geras savybes, tokias kaip atvirumas ir nuoširdumas, kadangi visuomet esate pasiruošę atskubėti į pagalbą. Retkarčiais būtų pravartu pasidomėti, ar jus supantys žmonės jumis nesinaudoja. Pasitikėkite savo šeštuoju pojūčiu, kadangi jis padės išsisukti iš keblių situacijų.

3. Esate protingas, labai smalsus ir pakankamai drąsus žmogus. Pasižymite atvirumu ir skaidrumu, plačiomis pažiūromis, taip pat nesate linkę kitų teisti.

Esate gimę būti lyderiu ir rodyti kitiems kelią. Aplinkiniai labai pasitiki jūsų nuojauta ir vertina jūsų kaip išsilavinusio žmogaus nuomonę.

4. Pasižymite neišsenkančia energija ir nenustygstate vietoje, dėl to jūsų mintyse – begalybė painių idėjų. Esate pasiryžę imtis naujų iššūkių, o kai pasitaiko galimybė išbandyti save, be galo tuo džiaugiatės.

Jūs be galo mylite gyvenimą ir stengiatės nugyventi jį prasmingai. Būtent dėl to jūsų gyvenimo tikslai yra tikrai pasiekiami, svarbiausia – nesiblaškyti jų siekiant.

5. Esate pasiruošę visiems padėti, tačiau dėl tos pačios priežasties turite išsiugdę herojaus kompleksą, dėl kurio niekam kitam negalite perleisti šios atsakomybės. Juk kas kitas, jei ne jūs, išgelbės pasaulį?

Kitiems esate tikras įkvėpimo šaltinis, pasižymite aštriu protu, tačiau savo mintimis ir idėjomis retai kada dalinatės su kitais.

6. Šią saulę pasirenkantys žmonės dažniausiai yra linksmi, mėgstantys nuotykius ir besimėgaujantys kiekviena gyvenimo akimirka. Kiekviena jūsų gyvenimo kelyje atsiradusi kliūtis jums tampa priežastimi išmokti kažką naujo.

Nebijote kritikos, visuomet išliekate džiaugsmingi. Kiti jumis pasitiki, kadangi mato, koks stiprus ir geras lyderis galite būti.

7. Jūs lengvai susirandate naujų gyvenimo tikslų ir, kad juos įgyvendintumėte, nebijote rizikuoti. Tiesa, tų tikslų dažniausiai susigalvojate per daug, dėl to vieno gyvenimo nepakaks, kad juos įvykdytumėte. Jei norite, kad išsipildytų bent jau pagrindinės jūsų svajonės, turėsite išsiaiškinti, kas jums yra svarbiausia.

Kitų akyse jūs esate be galo energinga ir ištverminga būtybė, niekada nenorinti pasiduoti, dėl to esate labai geras pavyzdys.

8. Jūsų kantrybės galima pavydėti, įžeisti jus – be galo sudėtinga, taip pat greitai jūs atleidžiate bet kokias skriaudas. Kaip žmogus jūs esate gerokai brandesnis už kitus savo bendraamžius, prieš ką nors darydami geriau dar kartą pagalvosite, nei padarysite klaidų.

Nors jums be galo svarbi meilė ir kiti panašūs jausmai, tačiau kadangi mąstote racionaliai ir esate gana protingas žmogus, tai dažniausiai atsiduria antrame plane.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.