Išsirinkite kaukę – paaiškės didžiausia jūsų paslaptis

Visi mes ką nors slepiame. Daugelis mūsų nešioja kaukes, kad nuslėptume tai, ko nenorėtume, kad kiti apie mus žinotų. Mūsų slaptos mintys taip pat apibrėžia, kas mes esame ir ko siekiame. Išsirinkite savo kaukę ir sužinokite, ką bandote slėpti nuo žmonių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-07 09:20

Kaukė nr. 1

Jūs slepiate savo idėjas. Jūs bijote, kad kas nors gali jas pavogti ar jomis pasinaudoti. Jūsų idėjos mums daug reikia tiek profesinėje, tiek asmeninėje sferoje. Yra vienas dalykas, kurį norite nuslėpti nuo visų – tai jūsų nauja idėja, kol jūs patys tuo dar neužsiėmėte.

Kaukė nr. 2

Jūs nuo kitų slepiate savo vidinę šilumą. Jūs demonstruojate šaltą išorę, bet jūsų tikroji prigimtis, kurios nerodote, yra šilta ir geranoriška. Dėl jūsų dosnaus charakterio kyla pavojus patirti prievartą iš tų, kurie nesupranta žmogiškosios šilumos vertės, ir jūs bijote, kad jūsų gerumas gali būti suprastas kaip savaime suprantamas dalykas.

Kaukė nr. 3

Jūs slepiate, ką matote žmonėse. Jūs pastabūs (tą rodo trečioji akis kaukėje) ir puikiai suprantate, koks žmogus priešais jus. Bet savo pastebėjimus pasilaikote sau ir jų neatskleidžiate. Todėl, jeigu žmogus jums meluoja, suprasdami tai jūs nesutrinkate, nes jau pamatėte jame tas ar kitas savybes.

Kaukė nr. 4

Jūs slepiate savo vidinę aistrą. Ji gali būti fizinė ar net susijusi su kokiu nors tikslu, bet jūs niekada neatskleidžiate, kaip giliai esate jos apsėsti. Jūs bijote, kad jūsų norai gali būti neteisingai suprasti ir kad kiti gali jus už tai smerkti, todėl slepiate juos nuo kitų ir gyvenate, lyg nieko nebuvo.

Kaukė nr. 5

Jūs esate tas žmogus, kuris niekada neatskleidžia savo skausmo. Jums blogai, bet jūs – tas, kuris šypsosis, nepaisant nieko. Jūs jaučiate, kad tai, ką išgyvenote, yra tik jūsų, ir niekas nepajėgs to suprasti. Todėl laikotės užtikrintai ir šypsotės pasauliui.

Kaukė nr. 6

Jūs esate tas žmogus, kuris nuo visų slepia tai, ką myli. Jūsų meilė skirta ypatingiems žmonėms, ir tai, kaip jūs reiškiate meilę, skirta tik tam žmogui, kuriam norite ją išreikšti. Taigi, jūs neatskleisite meilės, kurią jaučiate širdyje, niekam, išskyrus tą žmogų, kuriam ji skirta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.