Jūsų širdies raktas: meilės reikalai – kaip ant delno

Ką slepia jūsų širdis? Kokios meilės ji trokšta, ką ji geba duoti mylimam žmogui? Jums tereikia pasirinkti širdelę su raktu, ir sužinosite, kokio tipo yra jūsų meilė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 10:40 AM, atnaujinta Apr 27, 2018, 11:05 AM

1

Jūs žinote, kad santykiuose gali būti ir pakilimų, ir nuopuolių, ir kad bėgant laikui žmonės taip pat gali keistis. Jūs nustojote žiūrėti į pasaulį per rožinius akinius ir pradėjote viską vertinti daug realistiškiau.

2

Jūsų meilės tipas grįstas tyrumu, gerumu ir tikru vienas kito vertinimu. Savo partneriui jūs tikra dovana.

3

Esate labai seksualus žmogus, meilės srityje neįtikėtinai aistringas. Jūs labai panašus į romantinio filmo ar knygos herojų. Kai įsimylite, skraidote padebesiuose. Esate ištroškęs gyvenimo ir norite amžinos meilės.

4

Jūs prisimenate kiekvienas metines ir ypatingas dienas ir padovanojate savo partnerį dėmesiu. Santykiuose dievinate romantiką. Ir santykiai jums padeda užmiršti ankstesnius praradimus ir nesėkmes.

5

Esate tas, kuris tiki meile iš pirmo žvilgsnio. Esate ypatingai prisirišęs prie žmonių, gamtos ir gyvūnų. Jūs nepriklausote nuo žmonių, kai kuriate savo asmeninę laimę.

6

Esate nesavanaudis ir išmintingas žmogus. Mėgstate flirtuoti ir šiek tiek provokuoti, turite puikų humoro jausmą. Jūsų santykiai jums atrodo nerūpestingi, nes jums visiškai natūralu mylėti visa širdimi.

7

Savo partneriui esate geriausias draugas. Santykiai, paremti laime ir kasdieniu darbu šiandien nemadingi, bet jūs žinote, kad tik abipusė meilė ir žavėjimasis vienas kitu padės jums meilės santykiuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.