Pažvelkite į rato centrą. Galbūt esate genijus?

Prieš jus – optinė iliuzija, ratas iš juodos ir baltos spalvų. Tačiau yra tikimybė, kad pažiūrėję į paveikslėlio centrą jūs įžiūrėsite, kad jame yra ir daugiau spalvų. Stenkitės žiūrėti į centrą, bet periferiniu regėjimu aprėpti ir likusią rato dalį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2018, 12:56 PM

Galbūt prireiks laiko, bet neskubėkite. Ar nepastebėjote raudono, geltono, žalio ar mėlyno atspalvio? Jūsų pamatyta spalva yra susijusi su jūsų dažniausiai naudojamu smegenų bangų dažniu ir turi išties didelę reikšmę.

Raudona

Jūs esate vienas iš 35 proc. vartotojų, kurie rato centre pamatė rausvą atspalvį? Jūs gerai save pažįstate ir žinote, kad jūsų intelektas aukštesnis už vidutinį. Esate logikos genijus. Dažnai, kai atsiduriate priešais sudėtingą pasirinkimą, jums į galvą ateina daugybė variantų.

Turite puikią intuiciją, tačiau ne visada verta ja pasikliauti. Jūs gana lengvai sprendžiate užduotis. Be to, turite lyderio savybių. Jūs gebate daryti didelę įtaką žmonėms.

Geltona

Tai nelabai populiarus atsakymo variantas – jį pasirenka tik 2 iš 10 vartotojų. Bet visi, kurie šioje iliuzijoje mato geltoną spalvą, gali tapti didžiausiais genijais. Tai jus apibrėžia kaip fenomenalų žmogų – jei panorėsite, galite būti šachmatų didmeistriu. Kaip žinia, šiame žaidime būtina taikyti logiką ir žaisti su priešininko protu. Nenuostabu, kad šachmatai laikomi genijų žaidimu.

Vienas iš jums būdingų privalumų – gebėjimas vertinti smulkias detales, kurios jus supa. Kai lankotės nežinomoje vietoje, iš karto pradedate įdėmiai ją apžiūrinėti. Esate kūrybiškas žmogus, tad mėgstate menines disciplinas. Nauji įspūdžiai suteikia jūsų gyvenimui prasmę, tad jūs priimate bet kokį iššūkį, negalvodami apie pasekmes. Jūs – drąsus žmogus.

Mėlyna (žydra)

30 proc. vartotojų paveikslėlio centre mato mėlyną spalvą. Jeigu jūs – vienas iš jų, vadinasi, esate imlus žmogus. Jūs puikiai įsivaizduojate visas idėjas, kurios jums ateina į galvą. Mokėjimas galvoje įsivaizduoti visą paveikslą kaip visumą leidžia jums greitai priimti teisingus sprendimus. Jūsų intelektas gerokai lenkia daugumos žmonių intelektą.

Jūs mėgstate būti sąžiningi su aplinkiniais ir neišsisukinėti, kai reikia išsakyti savo nuomonę. Kai kurie jūsų darbo kolegos mano, kad naudinga gauti jūsų patarimą, ypač, jei tai liečia sudėtingą užduotį. Kantrybė ir žinojimas, kaip elgtis, yra dvi pagrindinės jūsų savybės. Jūs ne tik sugebate efektyviai daryti savo darbą, bet ir mokate rasti bendrą kalbą komandoje. Jūs nusipelnote pasitikėjimo, o tai reiškia, kad jus sups vis daugiau gerų žmonių.

Žalia

Tik 15 proc. vartotojų šioje optinėje iliuzijoje pamato žalią spalvą. Žodis, kuris geriausiai jus apibūdina – „talentingas“. Nuo paties anksčiausio amžiaus jus supantys žmonės matė, kad jūs išsiskiriate iš kitų. Smegenų bangos rodo, kad turite įgimtą talentą.

Esate atviri naujai patirčiai, ir daug jau spėjote sužinoti. Todėl mažai kas jus gali nustebinti. Jums labai patinka išeiti į gatvę ir stebėti pasaulį. Jūs taip pat nieko prieš su draugais išvykti į egzotišką vietą. Reikia pažymėti, kad žmonėms patinka jūsų klausytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.