Asmeninio ugdymo specialistė atskleidė, kaip patirti gyvenimo harmoniją

Lrytas.tv laidos „Kelionė į save“ vedėja ir asmeninių pokyčių gidė Leonora BeYou įsitkinusi, kad vidinę harmoniją galime pasiekti kiekvienas mūsų, o tai padaryti padės keletas jos patarimų.

 Leonora Be You<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Leonora Be You<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2018, 11:38 AM

Mylėkite save

Ar žinote, kas yra besąlygiška meilė? Ją gali pajusti kiekvienas tėvas – žmogus susilaukęs vaiko jį myli besąlygiškai, nieko nereikalaudamas iš jo, o tik besidžiaugdamas jo atėjimu į šį pasaulį. Todėl siekiant harmonijos savo gyvenime jums reikia atrasti besąlygišką meilę sau, savo kūnui, charakteriui. Priimkite save toks, koks esate, nepriekaištaudami sau. Juk nesvarbu, išpildo jūsų lūkesčius vaikas ar ne, jį vis tiek mylite. Taip mylėti reikia ir save.

Nustokite lygintis

Antras žingsnis grįžtant į save: būtina suvokti, kad esame vertybė sau, tokie kokie esame, nesijausdami prastesniais ar geresniais, o besijausdami unikaliais. Pratęsčiau tą patį su vaiku – juk nelyginate jo su kitais, nesvajojate apsikeisti kūdikiais! Tad nereikia norėti turėti kitokio kūno ar gyvenimo. Taip, viską po truputį transformuojame, kaip ir vaikas žinsnis po žingsnio mokosi, bet išliekame unikalūs ir nepakartojami, paliekame savo esmę. Niekada nesijauskite prastesniais ar geresniais už kitus savo kūne ar gyvenime, o mylėkime save tokius, kokie esame.

Besąlygiškas atsidavimas

Vertinkite savo gyvenimo kelią, savo istoriją su išoriniu pasauliu. Juk nelaukiate geros nuotaikos ar savaitgalio, kuomet galėsite auginti vaiką, darote tai neatsižvelgdami, kas vyksta. Taip ir su savimi – puoselėkite savo gyvenimą dabar, suvokite, kad nėra padėties be išeities. Ir jei esate šiame kelyje, su šia siela, šia esme, vadinasi, tai yra pats nuostabiausias dalykas, kas gali būti. Jūs pats sau su šiuo gyvenimu – pati geriausia dovana.

Todėl apibendrinu – nelaukite geresnių laikų, nesilyginkite su kitais, nevertinkime ir nebauskime savęs, jeigu kažkas nepavyksta. Besąlygiškai mylėkite save, savo gyvenimą ir tik taip galėsite auginti harmoniją gyvenime. Šiuo keliu einant vidinis pasaulis taps stiprus, nepaliečiamas, be piktų minčių, kritikos ir tapsite savo gyvenimo šeimininkas.

Norite auginti pasitikėjimą savimi? Ieškote savirealizacijos bei bendraminčių rato sąmoningam ir laimingam gyvenimui kiekvieną dieną? Prisijunkite prie praktinių mokymų moterims kartu su Leonora Be You gyvai ar internetu. Daugiau informacijos www.kelioneisave.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.