Pasirinkimas, ką galite daryti su savo baimėmis

Lrytas.tv laidos „Kelionė į save“ vedėja ir asmeninių pokyčių gidė Leonora BeYou kviečia pasigilinti į save ir rasti sprendimus į kylančias asmenines bėdas. Šįkart daugelį įkvepianti moteris pataria, kaip elgtis su savo baimėmis ir dalinasi trimis transformuojančiais žingsniais, kurie gali jus iš jų išlaisvinti.

 Leonora BeYou
 Leonora BeYou
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 5:32 PM, atnaujinta Aug 28, 2018, 5:37 PM

Įsivardinkite

Pirmiausia labai svarbu įsivardinti baimes – ko aš bijau, kas persekioja mane kiekvieną dieną ir apsunkina gyvenimo būdą. Vienų baimės lengvai nusakomos – žmonės bijo vorų, aukščio. Kitiems teks pasukti galvą, kaip įvardinti, kas juos neramina, gal tai santykių bėdos ar vidiniai išgyvenimai.

Pažinkite baimės balsą

Išsirašykite viską, ką jums sukelia veiksmas, kurio jūs bijote – kokį jausmą, įsivaizdavimą ir vidinį balsą sukelia tavyje jei darote tai, kas jus gąsdina. Kas stabdo jus nuo to, ko norite? Kitame sąraše parašykite savo išsilaisvinimo balsą. Kas būtų, jeigu nugalėtumėte tą baimę – kaip pasikeistų jūsųgyvenimas, ką darytumėte ar elgtumėtės? Koks būtumėte žmogus, jeigu nebijotumėte?

Pasirinkite

Viską išsiaiškinus, belieka pasirinkti – daryti arba nedaryti. Pirmas pasirinkimas yra pasyvus: liekate su ta baime, kuri visą laiką persekios, gal net augs, ir užims daugiau vietos gyvenime. Antra pozicija – daryti ką nors su baime ir išsilaivinti nuo jos. Kokios pozicijos norite – aktyvios ar pasyvios?

Šiame žingsnyje labai rekomenduoju pasikviesti į savo gyvenimą specialistus, kurie gali įkvėpti išlaisvinti save nuo tam tikros konkrečios baimės. Gal turite aukščio ar vandens baimę, santykių? Visada yra žmonės kurie nebijo to, ko bijome mes. Jie gali įkvėpti, padėti ar integruoti savo gyvenimo įpročius į mūsų gyvenimus.

Tad nepamirškite pažiūrėti baimei į akis, pažinti baimės ir išsilaisvinimo balsus bei imtis aktyvios pozicijos savo gyvenime, nes tik taip mes galime laisvinti save, tobulėti ir gyventi savo norų gyvenimą.

 Norite auginti pasitikėjimą savimi? Ieškote savirealizacijos bei bendraminčių rato sąmoningam ir laimingam gyvenimui kiekvieną dieną? Prisijunkite prie praktinių mokymų moterims kartu su Leonora Be You gyvai ar internetu. Daugiau informacijos www.kelioneisave.lt    

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.