Pasirinkite gėlę: ji atskleis jūsų gyvenimo paslaptį

Gėlės – vienas iš gražiausių ir labiausiai reikšmėmis apipintų gamtos objektų. Jos simbolizuoja tiek pačius gražiausius, tiek pačius tragiškiausius dalykus: meilę, mirtį, draugystę ir ilgesį, o taip pat geba atskleisti pačias giliausias mūsų asmenybės paslaptis.

 Pixabay nuotr.
 Pixabay nuotr.
 Sakuros.<br> Pixabay nuotr.
 Sakuros.<br> Pixabay nuotr.
 Gvazdikas.<br> Pixabay nuotr.
 Gvazdikas.<br> Pixabay nuotr.
 Orchidėja.<br> Pixabay nuotr.
 Orchidėja.<br> Pixabay nuotr.
 Gerbera.<br> Pixabay nuotr.
 Gerbera.<br> Pixabay nuotr.
 Bijūnas.<br> Pixabay nuotr.
 Bijūnas.<br> Pixabay nuotr.
 Tulpė.<br> Pixabay nuotr.
 Tulpė.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 12:56 PM, atnaujinta Nov 12, 2018, 2:46 PM

Pažvelkite į nuotraukas ir pasirinkite gėlę, kuri, jūsų manymu, geriausiai atspindi jus kaip asmenybę.

Kiekviena gėlė turi tam tikrą reikšmę ir atskleis įdomias ir netikėtas jūsų charakterio puses.

Taigi, pasirinkite savo mėgstamiausią gėlę ir skaitykite aprašymą.

1. Sakura

Jūsų svarbiausios savybės – retumas, unikalumas, jūs esate vienintelis savo rūšies atstovas.

Jeigu jūsų mėgstamiausia gėlė – sakura, tai reiškia, kad esate įspūdinga asmenybė. Jūsų viduje slepiasi vidinis grožis.

Sakura – prabangos, drąsos ir reto grožio simbolis. Jūs – švelni ir brandi asmenybė, mokanti užjausti žmones. Aplinkiniai jumis žavisi. Jūsų eisena ir kalba pasižymi ypatinga gracija.

Esate ramūs ir kantrūs. Sakurų mylėtojai pasižymi santūrumu ir kantrybe.

Be to, jūs – mylintis žmogus, kuris moka pastebėti grožį kituose. Jūs galite daug laiko praleisti prie veidrodžio, nes jums labai patinka gerai atrodyti ir gražiai rengtis.

Lepinkite save kiekvieną savaitę. Pavyzdžiui, darykite manikiūrą, naują šukuoseną, lankykite SPA procedūras, puoselėkite odą. Iš to jūs gaunate didelį malonumą. Atminkite, kad jūs turite būti gražūs tiek vidumi, tiek išore.

2. Bijūnas

Jūsų svarbiausios savybės – prabangaus gyvenimo ir pertekliaus siekimas.

Jeigu pasirinkote bijūną, pasirinkote pinigų ir sėkmės simbolį. Šios gėlės mylėtojai būtinai užtikrins sau klestėjimą ir labai greitai pasieks finansinę nepriklausomybę.

Gyvenime tokių žmonių laukia gausa ir sėkmė. Kai kuriose šalyse būtent bijūnas laikomas didelės pagarbos, kilnumo ir turto simboliu.

Bijūnus labai mėgsta aukštos kilmės žmonės, taip pat juos renkasi tie, kuriems lemta tapti verslininkais ar daug pasiekti karjeroje. Šią gėlę taip pat renkasi valdžios struktūrų atstovai.

Nepaisant to, kad esate gana užjaučiantys, turite ir kitą charakterio pusę – kerštingą. Jeigu kas nors jus įskaudins, jūs negalvodami atsakysite tuo pačiu. Ir jūsų kerštas bus baisus.

Tiesiog šiaip sau jūs nieko nenuskriausite. Jūs nebijote būti atkaklus, jeigu kas nors neteisus jūsų atžvilgiu. Jūs tiesiog pasmerkti būti laimingi santykiuose, o jūsų santuoka būtinai bus sėkminga.

3. Orchidėja

Svarbiausios savybės – atsargumas, subtilumas ir trapumas.

Jūs gana santūri asmenybė. Galbūt todėl, kad praeityje daug prisikentėjote, dabar jūs stengiatės gimtis nuo blogų žmonių ir aplinkybių, o taip pat atriboti save ir savo artimuosius nuo visko, kas bloga.

Jūs turite vidinio grožio. Tai introverto, kiek uždaro ir susikausčiusio žmogaus grožis. Jūs mažiau atviri, nei, pavyzdžiui, jūsų draugai ar draugės. Jūsų charakteris labai sudėtingas ir daugiabriaunis.

Jūs – sudėtinga asmenybė, kurią gali suprasti tik išrinktieji. Jūsų tikrasis ir pats didžiausias troškimas – turėti laimingą šeimą, būti artimųjų ir mylinčių žmonių apsuptyje. Visa kita jums nueina į antrą planą.

4. Tulpė

Pagrindinė savybė – paprastumas.

Jūs tiesiog nuostabus žmogus, jums labai lengva įtikti, nes jūs absoliučiai neįnoringi.

Jus galima palyginti su mylimais marškinėliais, kurie tinka būtent jums ir niekus nespaudžia; daugeliui jūs asocijuojatės su komfortu ir jaukumu daugeliu atžvilgių.

Šalia jūsų žmonės jaučiasi saugūs. Galbūt būtent už tai jus taip myli. Jūs turite puikią intuiciją, mokate klausytis žmonių ir laiku atkišate petį, kai tai taip reikalinga.

Jeigu kam nors blogai ir liūdna, jūs išklausysite, suprasite ir net duosite gerą patarimą.

Išoriškai jūs ne iš tų, kurie išsiskiria iš minios. Jūs neturite ryškumo ir blizgesio, kurie būdingi kitiems. Bet jūs turite kitų vertingų savybių: esate geras, nuoširdus ir gražus vidumi žmogus. Jūs – tikras ir ištikimas draugas. Tie, kurie jus artimai pažįsta, žino, kad jiems išties pasisekė turėti tokį draugą šalia.

Savo šeimoje jūs esate tas, kuriuo galima visiškai pasitikėti, tas, kuriuo galima pasikliauti pačiais sunkiausiais gyvenimo momentais. Patikimumas, paprastumas ir komfortas – tai jūsų esmė.

5. Gerbera

Svarbiausia charakterio savybė – kantrybė.

Norint išmušti jus iš pusiausvyros, reikia, ko gero, padaryti ką nors antgamtiška. Jūs pasižymite begaline kantrybe ir tolerancija aplinkiniams.

Draugai ir aplinkiniai jus pagrįstai laiko labai kantriu, galbūt net minkštu ir neįkyriu žmogumi.

Jums patinka būti kuo nors užimtiems, jūs mėgstate visada užsiimti kokia nors veikla, o ne tiesiog sėdėti ir nieko neveikti. Jūs mėgstate dirbti ir niekada netingite to daryti. Esate socialus žmogus, jums patinka būti tarp žmonių, dalyvauti įvairiuose renginiuose.

Jūs esate geras pavyzdys savo vaikams, jūsų vaikai gali jumis didžiuotis.

6. Gvazdikas

Pagrindinis charakterio bruožas – entuziazmas.

Kartais gali atrodyti, kad jūs gyvenate keletą gyvenimų, mokate persikūnyti keletą kartų ir pereinate daug skirtingų epochų.

Jūsų įgimta išmintis ir gilumas yra svarbiausios jūsų savybės, kurias vertina ir mėgsta aplinkiniai.

Žmonės jumyse mato mylintį, gilų žmogų, apdovanotą nepajudinama jėga. Dėl šių savybių jūs žavite ir traukiate žmones.

Tačiau esate išdidus ir nepriklausomas žmogus, kuris reiškia savo romantinius jausmus tikrai tiems, kuriuos iš tiesų myli.

Gvazdikas simbolizuoja gilią, tyrą meilę, kaprizus ir sėkmę, todėl, jeigu pasirinkote šią gėlę, likimas greičiausiai jums ruošia ilgą, gerą ir įdomų gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.