Kiek čia arklių? Tai atskleis netikėtą jūsų asmenybės pusę

Šis piešinys gali papasakoti apie slaptus jūsų charakterio bruožus, apie kuriuos nenutuokėte. Tik būkite sąžiningi, jeigu norite, kad testas atskleistų tiesą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 11:05 AM

Jums reikia pasakyti, kiek piešinyje pavaizduota arklių. Tik nevalia žiūrėti į piešinį ilgai ir skaičiuoti – turite užmesti akį ir spėti apytikrį arklių skaičių. Tai ne galvosūkis, kuomet svarbu atsakyti teisingai, o testas, kuomet svarbiausia – jūsų intuityvus spėjimas.

O tada skaitykite, ką reiškia jūsų spėjimas.

Jeigu manote, kad pavaizduotas 1 arklys...

Vadinasi, jūs turite platų akiratį. Jūs matote visas įmanomas perspektyvas bet kokioje situacijoje. Tuo metu, kai dauguma vertina padėtį iš vieno požiūrio taško, jūs spėjate aprėpti visą panoramą.

Priklausote asmenybės tipui, kuris analizuoja situaciją iš visų kampų. Taip jūs galite pražiopsoti detales. Bet jūs realistiškai žiūrite į tai, kas vyksta. Esate iš tų, kurie užima vadovaujančias pareigas.

Jeigu manote, kad pavaizduoti 4-9 arkliai...

Jūs – labai darbštus žmogus ir visada kreipiate dėmesį į detales. Jums sekasi viskas, ko besiimtumėte. Nes į viską jūs žiūrite rimtai.

Viskas, ką jūs pasiekėte, yra atkaklaus darbo ir valios rezultatas. Bet jūsų negalima pavadinti perfekcionistu, nes jūs žinote, kad idealo siekimas ne padeda, o trukdo pasiekti gerą rezultatą.

Jeigu manote, kad pavaizduota 10 ar daugiau arklių...

Jus galima pavadinti tikru idealistu, nes jūs mėgstate sistemą ir tvarką. Jūs tikite, kad negalima imtis jokio darbo, jeigu rezultatas nebus idealus. Kritiškai žiūrite į tuos žmones, kurie padaro tik pusę darbo.

Kai dirbate kolektyve, imatės lyderio vaidmens ir viską darote savaip. Bet jūsų perfekcionismas dažnai jums trukdo būti patenkintam savimi ir savo pasiekimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų