Pasirinkite paveikslėlį: ar stipri jūsų energija?

Psichologai tvirtina, kad kiekvienas žmogus turi tam tikrų asociacijų su spalvomis. Vienos ar kitos spalvos mėgimas tiksliai apibūdina žmogaus asmenybę. Būtent todėl testai su paveikslėliais tokie tikslūs.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-06 13:38, atnaujinta 2019-04-06 13:42

Prieš jus – 5 akvarele tapyti piešiniai. Pažvelkite į juos ir pagalvokite, kuriuo iš jų papuoštumėte savo darbo vietą.

Pasąmonė išduos jūsų asmenybės charakteristikas, taip pat nurodys stipriąsias ir silpnąsias puses.

1

Atkreipkite dėmesį į spalvas, kuriomis atliktas darbas: šalta mėlyna, kuri įtraukia į save, papildoma rožine ir violetine, tai yra, atspalviais, kuriuose yra raudonos spalvos. Tai reiškia, kad reikalų imatės šaltu protu, bet entuziazmas jus dažnai nuveda toli nuo realybės. Pavyzdžiui, dirbdami su vienu projektu jūs galite nueiti į visai kitus tolius ir užmiršti klausimus, būtinus pirmosios užduoties realizavimui. Bet ši savybė jums dažnai paranki. Ji leidžia su užsidegimu daryti tai, kas jums iš tiesų patinka, pasinerti į darbą visa galva.

Greičiausiai jūs nemėgstate monotoniško darbo ir jaučiate poreikį „išvėdinti galvą“. Jūsų energija stipri, bet jums trūksta mokėjimo susikoncentruoti. Jums efektyviausiai pavyksta planuoti visus darbus. Be to, rekomenduojama į savo gyvenimą įsileisti meditaciją, kuri padės atgauti jėgas ir susikaupti.

2

Darbas jums – natūralus, bet ne itin džiaugsmingas užsiėmimas. Tačiau jūs visada darote viską, kas priklauso nuo jūsų. Galbūt tam tikra prasme esate darboholikas. Jūs vertinate kolektyvą ir turite gerų draugų darbo vietoje. Jums patinka šventės ir darbovietės vakarėliai. Iš jų kuriam laikui pasikraunate ir dirbate daugiau nei prieš tai.

Tai reiškia, kad jūsų energija išeikvojama gana greitai. Periodiškai jums tenka ją atkurti. Jeigu dažnai jaučiate jėgų stygių ar kenčiate nuo nemigos, neužleiskite situacijos. Jums padės savalaikis poilsis ir raminanti muzika.

3

Jūs imatės daug darbų vienu metu ir greičiausiai esate aktyvus komandos narys ir jos lyderis. Jūs mokate dirbti greitai, bet kokybiškai. Iš trūkumų – gali būti, jūs pernelyg chaotiškas, ypač jeigu turite reikalų su finansais. Jūsų veikla struktūruota iki smulkmenų, jūs mokate rasti tinkamus momentus pateikti savo pasiūlymams. Galbūt ne visuomet esate tikras aktyvistas, bet daugelis pastebi jūsų darbštumą ir pastangas.

Negalima sakyti, kad jūsų energija stipri, bet ji visada stabili. Jūsų energija aktyviai naudojama, bet jūs visada randate laiko ją papildyti. Jūs jaučiatės geru profesionalu ir iš tiesų toks esate. Mokate mokytis, bet nemėgstate, kai trukdo jūsų veiklai. Kad išsaugotumėte vidinio pasaulio harmoniją, jums reikia aktyvaus poilsio, lydimo visaverčio miego.

4

Jūs gerai apie save galvojate ir jūsų nusiteikimo pakanka, kad veržtumėtės pirmyn. Iš minusų – jūs dažnai užmerkiate akis prieš tiesą. Jūsų įgimtas impulsyvumas leidžia generuoti idėjas ir atlikti darbą greičiau už kitus. Jūs stengiatės išvengti ar atidėti vėlesniam laikui darbą su detalėmis, nes jis reikalauja atiduoti daugiau energijos. Dėl skuboto darbų užbaigimo gali likti klaidų. Bet jūs nekreipiate daug dėmesio į smulkias detales. Jums kur kas svarbiau pati idėja.

Labai dažnai tokie žmogūs aktyvūs ir kitose srityse: gali organizuoti šventes ar konkursus, moka įnešti ryškių spalvų į eilinę dieną. Jūsų energija pernelyg nestabili, ir kartais jūs iššvaistote savo vidines jėgas ne visai apgalvotai. Būtent su tuo gali būti susijusios jūsų problemos.

5

Jūsų autoritetas gali būti slaptas ar atviras, bet jis akivaizdus. Visa tai dėl neskubėjimo ir pasitikėjimo savimi. Tikriausiai jus laiko darboholiku, nors iš tiesų jūs laikotės požiūrio, kad viskam savas laikas: darbo vietoje reikia dirbti, o namuose – ilsėtis ir būti su šeima. Žmonės gali pastebėti jumyse perfekcionizmą, juolab, kad ėmęsi darbo jūs jį atliekate 100 proc. kokybiškai, tegul ir neskubėdami.

Jūs užtikrintai artėjate prie savo ir vienaip ar kitaip jį pasieksite, nes ištvermės ir profesionalumo jums daugiau nei pakanka. Pagal energijos savybes jūs esate iš tų, kurie lėčiausiai kaupia jėgas, užtat produktyviai jas panaudoja. Greičiau atsigauti jums padės fizinis aktyvumas, pavyzdžiui, rytinė mankšta ar vakarinė joga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.