Kokias kojines mūvi vyras? Štai ką tai sako apie jį

Ne tik batai, bet ir kojinės gali kai ką pasakyti apie savo šeimininką. Pasirodo, vyro pasirinktas kojinių raštas apie jį išduoda įdomių dalykų.

 Pasirodo, vyro pasirinktas kojinių raštas apie jį išduoda įdomių dalykų.<br> 123rf nuotr.
 Pasirodo, vyro pasirinktas kojinių raštas apie jį išduoda įdomių dalykų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 10:27 AM, atnaujinta Apr 23, 2019, 10:28 AM

1. Klasikinis rombų ornamentas

Rombas – nevienareikšmis piešinys, jame daug ką lemia spalva. Gilios, solidžios, sodrios spalvos – mėlyna, bordo, vyno, pilka, – rodo patikimą vyrą su ramiu ir santūriu charakteriu. Jis protingas ir praktiškas. Moka pokalbį paversti įdomiu. Dažnai tokį raštą renkasi savimi pasitikintys vyrai, jau radę savo vietą gyvenime.

Tačiau jeigu vyras nešioja kojines su ryškių arba šviesių spalvų rombų raštais, rekomenduojame elgtis atsargiai. Tokias pasirenka romantiški ir skraidantys padebesiais vyrai.

2. Juostelė arba kojinės be piešinio

Tokias kojines nešioja konservatoriai ir pragmatikai. Tokie vyrai matosi iš tolo. Jie pasitiki savimi ir jau spėjo daug pasiekti. Jie nemėgsta į save atkreipti dėmesį, todėl renkasi gana santūrius raštus ir spalvas. Bet juodų kojinių jų garderobe praktiškai nėra – nepaisant konservatizmo, tokiam vyrui svarbu reikšti individualumą. Išoriškai jis ramus ir nepajudinamas, bet širdyje minkštas ir nuolaidus.

3. Ryškus abstraktus ornamentas

Šis vyrų tipas pastebimas iš tolo. Aplinkinių dėmesį traukia ne tik įvairiaspalvės kojinės, bet ir ryški jų savininko išvaizda bei žavesys. Kai jis įeina į kambarį, pokalbiai nutyla ir visas dėmesys nukrypsta į jį. Jis – bet kokio vakarėlio žvaigždė, pakeri širdis pasitikėjimu ir nepriklausomybe. Bet jį vargu ar galima pavadinti savimyla ir egoistu – jis geranoriškas ir atviras, visada pasiruošęs padėti.

4. Žirniukai

Net būdami nestandartinių spalvų žirniukai išduoda klasikos mėgėjus. Paprastai tai vyrai, turintys gerą skonį, kuris pasireiškia ne tik per drabužius. Jie skiria dėmesį detalėms, subtiliai jaučia pašnekovo nuotaiką. Su jais lengva rasti bendrą kalbą, jie moka prajuokinti ir pakelti nuotaiką. Šie vyrai veržlūs ir nepratę ilgai užsibūti vienoje vietoje. Todėl nereikėtų iš jų laukti pastovumo ir atsidavimo.

5. Tekstai ir šūkiai ryškiame fone

Kūrybiška laisvų pažiūrų asmenybė – būtent taip galima aoibūdinti šį vyrą. Jam nereikia sudėtingų raštų, kad pabrėžtų individualumą. Vyras su ryškiaspalvėmis kojinėmis myli laisvę, yra nuoširdus ir atviras viskam, kas nauja. Jis įsimylėjęs gyvenimą ir lengvai randa naujų pomėgių.

6. Ryškūs žaismingi piešiniai su gyvūnais ir animacinių filmų personažais

„Viskas puiku!“ – tai šio vyro devizas. Jis dažnai atrodo kiek uždaras, bet už išorinio kuklumo slepiasi geras humoro jausmas. Šis vyras atsakingai žiūri į bet kokius prašymus, jis patikimas, moka pakovoti už save ir jam artimus žmones.

7. Sportinės kojinės

Šios kojinės vienu metu gali būti ir geras, ir blogas ženklas. Toks vyras mėgsta sportą, rūpinasi sveikata, aktyviai gyvena. Bet kartais tokios kojinės liudija apie tinginystę ir abejingumą savo išvaizdai. Gali būti, jis tiesiog paėmė pirmas pasitaikiusias kojines iš spintos ar nepersiavė po treniruotės. Su tokiu vyru rekomenduojame laikytis taisyklės „pasitikėk, bet tikrink“.

8. Užrašai juodame fone

Kad pareikštum apie save, nebūtina mūvėti ryškių kojinių. Tam tinka ir juodos kojinės su užrašais. Jas renkasi santūrūs, pasitikintys savimi vyrai, kurie mėgsta veikti, o ne švaistyti laiką tuščioms kalboms. Jie į viską turi savo požiūrį, bet tuo pačiu gerbia pašnekovo nuomonę. Ne visada lengva suprasti, ką apie jus galvoja šis vyras, bet parinkus tinkamus žodžius galima rasti prie jo priėjimą.

9. Kojinės iš skirtingų porų

Jeigu vyras apsimovė kojines iš skirtingų porų, tai jis arba tinginys, arba mylintis laisvę ir nepriklausomas. Jis atsisako paklusti visuomenės primestiems standartams, pasitiki savimi, nors galbūt yra ir kiek apsileidęs. Bet jam galima tai atleisti, juk iš tiesų jis labai atviras ir maloniai bendraujantis žmogus.

10. Baltos kojinės

Tokios kojinės dažnai išduoda savimi nepasitikintį vyrą, kuris kol kas neturi aiškių ateities planų. Bet kitas reikalas, jeigu tai ne šiaip baltos kojinės, o su kokiu nors šūkiu arba neįprastu raštu. Tokiu atveju prieš jus – laisvų pažiūrų, savarankiškas vyras, besistengiantis apie viską susidaryti savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.