Pasirinkite piktą akį: sužinosite, ar priklausote prie 10 proc. ypatingų žmonių

Ar norite sužinoti visą tiesą apie savo asmenybę, atsakę viso labo į vieną klausimą? Šiame psichologiniame teste jums reikia tik pasirinkti vieną iš trijų akių – tą, kuri atrodo pati pikčiausia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2019, 12:39 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 12:43 PM

Jei pasirinkote – štai rezultatai.

A – loginis tipas

Jums patinka apie viską mąstyti giliai, prisikasant iki pačios esmės. Jeigu nutinka taip, kad pakliūvate į sunkią situaciją, jūs sugebate padaryti teisingą išvadą. Jūsų patarimais dažnai naudojasi pažįstami ir draugai.

Jūs gebate dovanoti žmonėms teigiamą energiją. Todėl daug kas nori pakalbėti su jumis, pasidalinti asmeninėmis problemomis. Mokėjimas teisingai sudėlioti visus taškus ant „i“ jus išskiria iš kitų. Jūs – lyderis ir naudojatės tarp draugų ir kolegų užsitarnautu autoritetu.

B – empatiškas tipas

Emocingumas, ryškumas ir mokėjimas pažvelgti į visus įvykius su humoru išskiria jus iš kitų. Nepaisant pakilimų ir kritimų, jūsų pozityvus požiūris į gyvenimą nesikeičia. Jūs turite tam tikro paslaptingo žavesio, kuris prie jūsų traukia žmones.

Silpnoji jūsų charakterio vieta – didelis pažeidžiamumas. Bet tai neįvaro jūsų į kampą. Rūpestis kitais, pagalba ir nerimavimas dėl jų jūsų gyvenime užima bene svarbiausią vietą. Šalia jūsų yra žmonių, kuriems jūsų dovanojate truputėlį savo širdies.

 

C – intuityvus tipas

Jeigu pasirinkote trečiąją akį, tai liudija, kad esate apdovanoti įgimta intuicija. Tokiomis savybėmis pasižymi tik 10 proc. žmonių. Tai tikra dangaus dovana.

Yra žinoma, kad pasaulyje egzistuoja dalykų, kurių žmonija nepajėgia paaiškinti įprasta logika. Jūs mokate intuityviai rasti teisingą sprendimą bet kokioje sudėtingoje situacijoje. Jums lengva santykiuose su žmonėmis: jie jaučia, kad jūs juos suprantate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.