Mažas ir gilus psichoterapijos seansas: ką matote dykumoje?

Šis psichologinis testas – vienas patikimiausių būdų aptikti slaptus žmogaus asmenybės bruožus. Metodika, kuomet žvelgdamas į paveikslėlį žmogus pasakoja istoriją, kuri, jo nuomone, ten vyksta, buvo sukurta dar XX a. pirmojoje pusėje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 6, 2019, 12:48 PM

Tas pasakojimas vertinamas kaip žmogaus asmenybės projekcija ir atskleidžia dalykus, kuriuos jis galbūt norėtų nuslėpti.

Taigi, pažvelkite į paveikslėlį ir pasakykite, kas pirmiausia jums krito į akis.

Vyras

Jeigu pirmiausiai pastebėjote vyrą, vadinasi, šiuo metu jums yra tas gyvenimo momentas, kai jūs nesijaučiate pagrindiniu aplink jus vykstančių įvykių veikėju.

Jūs užėmėte stebėtojo poziciją, gali būti, net gilinatės į save. Gali būti, tai kažkaip susiję su jūsų praeities įvykiais, su kuriais jums norisi susitaikyti. Šiame etape jūs galite į visą situaciją pažvelgti kitaip.

Moteris

Jeigu atkreipėte dėmesį į moterį, tikėtina, kad šiuo metu jaučiatės tam tikra prasme „apsinuoginę“.

Tai nebūtinai susiję su seksualumu, o veikiau su tuo, kad šiuo metu jūs stengiatės sugrįžti į save, suvokti, kas esate, įžvelgti savo esmę.

Berniukas

Jeigu pirmiausia pastebėjote berniuką, greičiausiai šiuo metu jūsų galvoje sukasi dalykai, nutikę jums praeityje. Gali būti, jūsų mintyse sukasi kažkas, ką jūs pasakėte ar nutraukėte, išdrįsote ar neišdrįsote padaryti. Tikėtina, kad šios mintys jus persekioja ir sapnuose.

Gera žinia ta, kad šios mintys jus moko, kur jums reikėtų padirbėti, kad geriausiai atskleistumėte save.

Akmuo

Jeigu pirmiausia atkreipėte dėmesį į akmenį, jus labiausiai jaudina sunkumai, baimės ir kliūtys, su kuriomis šiuo momentu susiduriate.

Jums reikėtų suprasti, kad kliūtys nebūtinai yra aklagatvis, ir toliau siekti to, ko norite, net jeigu kelias pasirodo esąs sunkesnis, nei įsivaizdavote. Nepasiduokite.

Kalnai

Jeigu pirmiausia pamatėte kalnus, tikriausiai esate kažko didingo akivaizdoje.

Jūs renkatės naujus tikslus ir žiūrite, kur nukreipti savo energiją.

Maži objektai centre

Jeigu pirmiausia atkreipėte dėmesį į mažas figūras paveikslo centre, gali būti, kad šiuo metu susiduriate su problemomis, kurias manėte pamiršę, bet dabar jos vėl iškilo.

Jeigu neišdrįsite pažvelgti joms į akis, jos jus persekios ir kankins ateityje. Išdrįskite apvalyti savo kelią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.