Ką pamatėte pirmiausia? Tai rodo, kaip jūs mylite

Žmonės savo jausmus reiškia skirtingai. Vieni labiau atviri, kiti mažiau. Emocijas galima parodyti įvairiais būdais – žodžiais ar poelgiais. Viskas priklauso nuo žmogaus charakterio.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2019, 11:15 AM

Pažiūrėkite į šį paveikslėlį. Tai, kas pirmiausia krito į akis, pasako, kaip jūs išreiškiate savo meilę.

Bažnyčia

Jūs laikotės principo „į širdį per skrandį“. Meilę ir atjautą pasilaikote žmonėms, kurie jums neabejingi. Jūs puikiai gaminate, vertinate taiką ir saugumą. Žiūrite į gyvenimą praktiškai, bet jums tikrai patinka daryti save ir kitus laimingais.

Mėnulis

Jūs labai kūrybiškas, talentingas ir meniškas žmogus. Jūs išreiškiate meilę per meną. Jūs piešiate, rašote eiles ir šokate specialiai mylimam žmogui. Priklausote svajotojų tipui, bet neatsisakote atsakomybės už jums brangius žmones.

Vilkas

Jūs aistringas ir mylintis žmogus. Išreiškiate meilę prisilietimais ir švelnumu. Jūs nežinote geresnio būdo kam nors parodyti, kad jis jums svarbus. Jūs mėgstate apsikabinti, bučiuotis ir laikytis su mylimu žmogumi už rankų.

Medžiai

Jūs išreiškiate meilę per pasitikėjimą. Jeigu kuo nors pasitikite ir esate atviri jam, tai ženklas, kad tas žmogus jums svarbus. Paprastai su žmonėmis išlaikote atstumą, esate uždari ir bijote, kad jus sužeis. Jūs galite nusiimti savo šarvus tik dėl ko nors ypatingo ir unikalaus jūsų gyvenime.

Veidas

Jūs parodote savo meilę, kai konkretų žmogų padarote pačiu svarbiausiu savo gyvenime. Jeigu jūs mylite, tai jūsų jausmų objektas jums pirmoje vietoje. Jūs žmogus, apdovanotas unikalia intuicija. Jums patinka svajoti, bet jūs taip pat mokate realizuoti savo svajones ir siekti savo tikslo. Jūs ramūs, susivaldantys ir turite lyderio savybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.