Ką pamatėte? Sužinokite, ar daug galite pasiekti

Šis psichologinis testas grįstas optine iliuzija. Tai neįprastas piešinys, ir svarbus yra būtent pirmasis įspūdis, tai yra, tai, ką smegenys jums parodė per pirmąsias sekundes jį pamačius. Testai, grįsti iliuzija arba proto apgaule, labai daug pasako apie žmogaus asmenybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2020, 11:48 AM

Taigi, ką pirmiausia pamatėte šiame paveikslėlyje – tigro galvą ar ant medžio kabančią beždžionę?

Tigras

Pamatėte tigro, o galbūt liūto, panteros, katės galvą? Šiuo atveju tai nėra svarbu, nebent tai, kad įžiūrėto gyvūno galingumas gali būti susietas su žmogaus saviverte bei pasaulio suvokimu. Tai, kad pamatėte ką nors iš kačių giminės, rodo, jog esate labai praktiškas žmogus. Jūs savo srities žinovas. Greičiausiai esate girdėję, kad esate tas, į kurį galima kreiptis pagalbos. Jūs – būtent tas žmogus, kuris gali paaiškinti sudėtingą užduotį taip, kad žmogus patikės savimi ir išspręs dar milijoną tokių užduočių. Jūs – tas, kuris veda žmones į savo svajonę. Jūs – tas, kuris niekada pirmas nemeta sudėtingo ir sunkaus darbo.

Bet neskubėkite džiaugtis, kol kas nusiimkite karūną. Žmonės, įžiūrėję tigrą, turi savų neigiamų bruožų. Kartais jūs galite būti neperkalbami, pernelyg užsispyrę, net jeigu suprantate, kad esate neteisūs. Kartais jums būna sunku pradėti naują darbą ir išeiti iš komforto zonos. Nesikrimskite, pagalvokite apie savo „tamsiąją“ pusę. Juk net iš paties didžiausio minuso galima padaryti pliusą. Ir bet kurį trūkumą paversti privalumu.

Beždžionė

Tigro nepastebėjote, bet iš karto radote beždžionėlę, žaismingai kabančią ant šakos? Tai taip pat gerai. Tai sako, kad esate kūrybiškas žmogus ir jūsų galvoje daug kūrybinių idėjų. Bet, nepaisant visos kūrybiškos prigimties, jūs ne tik žodžio žmogus, bet ir darbų. O tai reiškia, visas konstruktyvias idėjas jūs anksčiau ar vėliau realizuojate.

Vienintelis, kas trukdo jums siekti tikslų greičiau, yra tinginys. Bet tinginys yra progreso variklis, todėl peržiūrėję savo gyvenimą ir įpročius jūs lengvai galite įveikti tinginį ir nebevilkinti darbų. Svarbiausia – būkite dėmesingi ir semkitės įkvėpimo ir jėgų iš savo aplinkos. Nepasinerkite visa galva į savo vidinį, tegul ir kūrybišką pasaulį. Pasilikite laiko ir tam, kad įkvėptumėte bei džiugintumėte aplinkinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.