Spalvos ir vaizdai: štai kokia didžiausia jūsų stiprybė

Atrodytų natūralu, kad žmogus turėtų save gerai pažinti. Tačiau subjektyvus vertinimas ne visada leidžia mums suprasti savo didžiausius privalumus arba trūkumus.

Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Feb 3, 2020, 10:54 AM

Visada neblogai gauti kokios nors nepriklausomos informacijos ir pažvelgti į save kito akimis.

Šis testas galbūt nėra galutinė instancija, tačiau leidžia suprasti svarbiausią savo charakterio savybę.

Atsakykite į pateiktus klausimus ir suskaičiuokite gautus balus.

1. Kokia spalva paveikslėlyje jums labiausiai krenta į akis?

Rožinė – 1

Žalia – 2

Geltona – 3

Mėlyna – 4

Violetinė – 5

Kita spalva – 6

2. Ką jaučiate, žiūrėdami į šį paveikslėlį?

Liūdesį – 1

Nerimą ar baimę – 4

Susierzinimą ar pyktį – 2

Susitaikymą ar džiaugsmą – 3

Smalsumą – 5

Ką nors kita – 6

3. Ką matote šiame paveikslėlyje?

Lavą – 1

Vandenį – 2

Nežinomą planetą – 4

Kalnus – 3

Tamsą – 5

Kita – 6

4. Ką pirmiausia pamatėte šiame paveikslėlyje?

Žmogų – 5

Valtį – 3

Jūrą – 4

Saulę arba kalnus – 2

Nieko nesuprantu – 1

Ką nors kita – 6

5. Kas čia pavaizduota?

Skutimosi putos – 1

Ledai – 5

Plakta grietinėlė – 3

Balta spalva – 2

Neįmanoma suprasti – 4

Kita – 6

6. Kokia spalva dominuoja šiame paveikslėlyje?

Žalia – 2

Raudona – 3

Mėlyna – 5

Rožinė – 1

Violetinė – 4

Kita – 6

Rezultatai

6-10 balų

Jūsų pagrindinis bruožas – gerumas. Jūsų gyvenimo kredo – „Kas kitas, jei ne aš?“ Būtent tai apibrėžia jūsų elgesį ir požiūrį į pasaulį. Jūs jatrūs, dėmesingi aplinkiniams, gerai „nuskaitote“ emocijas ir visada esate pasirengę prisitaikyti prie pašnekovo ar partnerio.

Jeigu reikalinga pagalba, jūs visada pasirengę padėti. Žinoma, jums patinka, kai jums dėkoja, bet gerus darbus jūsų visų pirma darote dėl savęs. Žinoma, būna, kad jūsų gerumu naudojasi arba už gera atsilygina blogu, bet jūs esate kilnūs ir mokate atleisti nedėkingumą. Rūpestis kitais reikalauja daugiau energijos ir dvasinių jėgų, todėl jums reikia išmokti jas atstatyti. Ir nedidelis patarimas: atminkite, kad geram reikia būti ir sau pačiam.

11-14 balų

Jūs – aistringas žmogus. Jūsų kredo: „Šviesti visur ir visada!“ Jūsų energijos ir entuziazmo pakanka ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Jums nenuobodu gyventi, nes aplink save matote daugybę įdomių dalykų ir perspektyvų. Jūs kūrybiški, drąsūs, ryžtingi, mokate apginti savo nuomonę (jeigu kas nors jus įkvepia).

Tačiau jeigu jūsų kas nors „neužkabina“, tam jūs nešvaistysite savo jėgų. Žinoma, kartais jūs greitai užsidegate ir greitai užgęstate, bet užtat jūsų gyvenimas pilnas įspūdžių. Vienintelis dalykas, kurį jums reikia atsiminti: švaistyti galima tik tą energiją, kurios yra daug. Vadinasi, jos atsargas (ir fizines, ir emocines, ir dvasines) reikia periodiškai atstatyti.

15-19 balų

Jūs – nepataisomas optimistas. Jūsų kredo: „Jeigu nori, kad gyvenimas tau šypsotųsi, nusišypsok jam!“ Jūs visada pozityvūs, minusą matote kaip pusę pliuso, mokate pakelti nuotaiką ir rasti išeitį. Su jumis ramu ir komfortška. Jūs suprantate humorą, mokate prajuokinti, pastebite aplink įdomias detales.

Bet kokie sunkumai jums – galimybė keistis ir tobulėti. Žinoma, jums taip pat būna liūdesio minučių ar nusivylimų, bet jūs mokate atsigauti ir atrasti naujų resursų.

20-24 balai

Jūsų stiprioji pusė – mokėjimas pažinti žmones. Jūsų kredo: „Supratimas – sutarimo pagrindas“. Jūs intuityviai jaučiate žmogų, mokate numatyti jo poelgius ir elgtis pagal situaciją.

Jus nelengva apgauti (jeigu tik jūs patys to nepanorėsite). Jūs dėmesingi detalėms, mokate analizuoti ir skaityti slaptus signalus ir ženklus. Jūsų sugebėjimai jums padeda kurti efektyvų bendravimą su įvairiais žmonėmis.

25-30 balų

Jūs – lyderis. „Atėjau, pamačiau, nugalėjau“. Jūs – atkaklus ir ambicingas žmogus, turintis dideles energijos atsargas ir norą ja naudotis. Jūs mokate organizuoti, įkvėpti ir vesti paskui save. Jus traukia neįveikti kalnai ir nepereiti maršrutai.

Jūs nemėgstate silpnų, bet atrandate žodžius jiems padrąsinti. Jums ankšta įprastuose rėmuose, norisi nuolat judėti į priekį ir plėsti ribas. Yra pavojus atitrūkti nuo realybės, todėl kartais stabtelėkite atsikvėpti ir pailsėti.

31-36 balai

Jūs – kūrėjas ir svajotojas. Jūsų kredo: „Kurk, išgalvok, išbandyk!“ Jūs mėgstate tai, kas nauja ir neįprasta, mokate atrasti nestandartinį požiūrį ir naujus kelius. Jūsų gerai išvystyta vaizduotė, jūs gebate detalizuoti savo svajones ir paversti jas realybe.

Jūsų turtingas vidinis pasaulis, pripildytas įvairių siekių ir emocijų. Žinoma, jums nepatinka, kai jums daro spaudimą ar kaip nors apriboja, taip pat monotoniški, rutininiai darbai, bet jeigu jus sužavėjo kokia nors idėja, jūs entuziastingai dirbsite bet kokiomis sąlygomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.