Kuri mergina labiausiai pasitiki savimi? Iš atsakymo daug kas paaiškės

Kartais mes patys nesuvokiame, kokia jėga slypi mumyse. Žinodamas savo vidinius rezervus, žmogus užtikrinčiau jaučiasi gyvenime. Juk kiekvienoje situacijoje jis turi galimybę nelaukti pagalbos iš šalies, o gauti palaikymą ir atsiremti į savo paties jėgą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2020, 1:39 PM

Įdėmiai pažvelkite į šių keturių merginų siluetus. Neskubėkite. Pradžioje apžiūrėkite kiekvienos iš jų pozą ir tik po to atsakykite į klausimą: kuri iš šių merginų jums atrodo pati sėkmingiausia ir labiausiai pasitikinti savimi?

Štai rezultatai.

1 mergina

Jeigu būtent ši mergina jums atrodo sėkmingesnė ir labiau pasitikinti savimi už kitas, tai sako, kad esate žmogus, kuriam kiekviena problema – tai potenciali galimybė augti kaip asmenybei.

Tai nereiškia, kad jums niekada nebūna baisu ir jūs einate pirmyn kaip terminatorius. Ir jums būna sunkių dienų, bet jūs niekada neprarandate vidinio tikėjimo, kad nėra neišsprendžiamų problemų, ir kad jūs tikrai rasite išeitį. Jūs net šiek tiek džiaugiatės išbandymais, nes priimate juos su susidomėjimu ir azartu, kaip galvosūkį, kuriam reikia rasti teisingą atsakymą.

Būtent ši savybė duoda jums galimybę džiaugtis gyvenimu kiekvieną dieną. Jūs – subalansuota ir harmoninga asmenybė. Būtent mokėjimas išspausti malonumą iš kiekvienos akimirkos – jūsų didžiausia jėga.

2 mergina

Jūsų pasirinkimas sako, kad jūs – pernelyg pragmatiškas žmogus. Prieš priimdami kokį nors sprendimą, jūs ilgai ir kruopščiai viską pasveriate, apskaičiuojate visas galimas savo žingsnio pasekmes. Ir tik gerai išanalizavę visus „už“ ir „prieš“ ryžtatės kokiam nors rimtam poelgiui.

Jūs ne iš tų, kurie vadovaujasi vidiniu impulsu. Jums turi reikšmę tik realūs faktai ir logiškos išvados.

Jūsų jėga – apdairumas. Dėl to jūs išties labai retai klystate. Jis padeda jums išvengti daugelio problemų. Bet yra ir priešinga pusė: dėl to, kad bijote rizikuoti, jūs praleidžiate labai daug galimybių ir perspektyvų. Leiskite sau bent retkarčiais priimti spontaniškus sprendimus ir pamatysite, kaip jūsų gyvenimas sužibės naujomis spalvomis.

3 mergina

Jeigu pasirinkote šią merginą kaip labiausiai pasitikinčią, vadinasi, jūsų pagrindinė jėga – intuicija. Labai dažnai jūs negalite paaiškinti, kodėl reikia padaryti būtent taip, jūs tiesiog vadovaujatės vidine nuojauta, kuri jums pakužda teisingą kelią.

Jus neįtikėtinai sunku apgauti. Jūs neklystančiai jaučiate melą, ir tai jums padeda renkantis partnerius ir draugus. Jus supa tik tie, kuriais jūs visiškai pasitikite.

Jūs labai jautrūs ir sentimentalūs. Priimdami sprendimus paprastai klausotės širdies, o ne proto balso. Jūsų pernelyg didelis emocingumas kartais jums trukdo. Dažnai jūs nenorite pažvelgti tiesai į akis, kad nesusigadintumėte nuotaikos, ir renkatės gyventi iliuzijose, o tai anksčiau ar vėliau baigiasi nusivylimu.

4 mergina

Jūsų pasirinkimas sako, kad esate labai savimi pasitikintis žmogus su ryškiomis lyderio savybėmis. Jums viskas tvarkoje su saviverte. Jūs pripratę pasikliauti savimi ir savo sugebėjimais ir tiksliai žinote, kad bet kokią problemą galima išspręsti, jeigu jos imsitės protingai ir su entuziazmu.

Gyvenime jūs neapsiribojate vienodais veiksmais ir išbandote įvairias strategijas. Jūsų atkaklumas kartais pereina į užsispyrimą ir gali erzinti aplinkinius žmones.

Bet bendrai – jūs gana harmoningai išsivysčiusi asmenybė, sulaukianti pagarbos ir autoriteto visur, kur jus beatvestų gyvenimas. Ir jums neprireikia jokių ypatingų pastangų, kad užsitarnautumėte šį autoritetą. Viskas įvyksta savaime. Žmonės jumyse mato stiprų įdomų žmogų ir nori būti arčiau tokios charizmatiškos figūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.