Pasirinkite drakoną: jis parodys tai, kas jumyse nematoma

Žodis „drakonas“ senovės graikų kalboje reiškiantis didelį roplį, kildinamas iš tos pačios kalbos žodžio „derkomai“, reiškiančio „aš matau“. Tad drakonų testas turi ypatingą prasmę – jis leidžia pamatyti tai, kas nematoma, ką slepia jūsų pasąmonė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2020, 1:44 PM

Pasirinkite drakoną, į kurį pirmiausiai atkreipėte dėmesį, ir sužinokite, ką tai sako apie jus.

1 drakonas

Jeigu pasirinkote šį drakoną, ko gero, pastebėsite, kad jo nagai riesti į išorę. Tai reiškia, kad jūs kovojate už laisvę ir norite nuolat išreikšti šį laisvės siekį. Kažkas jums trukdo išreikšti savo mintis tiek, kiek jums norėtųsi.

2 drakonas

Jūs amžiams pakliuvote į spąstus tarp dviejų pasaulių, tarp kūjo ir priekalo. Jūs vargu ar galite ką nors savo gyvenime nuspręsti, nejausdami spaudimo iš šalies. Jūs dažnai susiduriate su situacijomis, kai jums tenka rinktis tarp dviejų draugų, kurie jums patinka, ir jūs negalite rasti savyje jėgų vieno iš jų atsisakyti ar vieną iš jų pasirinkti.

3 drakonas

Jeigu pasirinkote 3 drakoną, priklausote prie žmonių tipo, kuriems sunku ką nors pakeisti į gerąją pusę, atsisakyti savo ydų ar pradėti ką nors nauja gyvenime. Jums patinka rutina ir komfortas, ir net jeigu monotonija kartais ima pabosti, jūs vis tiek rinksitės ją, o ne ką nors nežinomo.

4 drakonas

Jūs slepiate labai didelę paslaptį apie savo gyvenimą. Praeityje jūs padarėte kažką, dėl ko jums gėda, arba jūs tiesiog nusivylę, kad niekada niekam negalėsite to pasakyti, nes galvojate, kad niekas nesugebės jūsų suprasti. Šis didelis melas ėda jus iš vidaus, bet jūs pernelyg bijote jį atskleisti. Jūs turite rasti savyje drąsos atskleisti savo didžiausią paslaptį, kad mėgautumėtės gyvenimu taikoje ir ramybėje.

5 drakonas

Jūsų didžioji problema – baimė išreikšti savo jausmus tam, ką mylite. Jūs įsimylite, bet niekas nepastebi. Laikote šiuos jausmus savo viduje, ir kai žmogus, kurį jūs mylite, tampa jums artimesnis, jūs jį ignoruojate dėl savo pažeidžiamumo. Kai rasite savyje drąsos išreikšti šiuos jausmus ir pagaliau priartėsite prie to, ką mylite, atrasite laimę savo gyvenime.

6 drakonas

Jūs artimi meno pasauliui ir domitės kūryba. Jūs galite išreikšti save per dailę, muziką ar literatūrą, bet kiti niekada nesupranta, ką jūs bandote pasakyti per savo meną. Jūs naudojate pernelyg daug užkoduotų pranešimų, abtsrakcijų, pernelyg daug mįslių. Kartais jūs taip pat nesuprantate, ką iš tiesų norite išreikšti, ir rizikuojate pakliūti į spąstus, kai visada bandoma ką nors išreikšti, bet nežinoma, ką.

7 drakonas

Jūs labai sąžiningas žmogus, kartais pernelyg sąžiningas. Jūs nemokate meluoti ir nemėgstate ką nors slėpti nuo aplinkinių. Jūsų draugai jus laiko teisingu žmogumi, kuris kartais gali būti šiurkštokas. Pabandykite geranoriškai šypsotis ir kalbėti. Kartais geri žodžiai gali padaryti daug daugiau, nei bandymas kam nors padėti su žiauriu sąžiningumu.

8 drakonas

Jeigu pasirinkote šį drakoną, jūs norite būti idealus. Jūs nuolat kovojate, kad rastumėte šį tobulumo balansą, net jeigu visi sako, kad jis neegzistuoja. Jūs labai nusimanantis žmogus, kalbant apie darbą ir santykius su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.