Karantinas (ne)nuobodžiai su portalu lrytas.lt

Siekiant suvaldyti Lietuvoje plintantį koronavirusą, šalyje kovo 16 d. įvestas, o kovo 30 d. karantinas buvo pratęstas. Jis pakeitė gyvenimą ir kasdienius įpročius.

Portalas lrytas.lt kviečia dalytis idėjomis, kaip leidžiate laiką per karantiną, kaip vejate šalin nuobodulį.
Portalas lrytas.lt kviečia dalytis idėjomis, kaip leidžiate laiką per karantiną, kaip vejate šalin nuobodulį.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-03 17:16, atnaujinta 2020-04-07 14:40

Bet karantinas gali būti ir nenuobodus! Kelionės gali būti ne tik iš kambario prie lango ar panirus į televizijos ekranus. Esame įsitikinę, kad jau prisiminėte veiklą, kuriai iki šiol neradote laiko, o gal atradote tokią, apie kurią norite papasakoti ir kitiems. Ir karantino jau nesiejate su pilku gyvenimo etapu.

Parodykite, kaip tai darote jūs ir mes parodysime kaip tai darome mes su šūkiu – lrytas.lt/nenuobodus-karantinas"="">lrytas.lt/nenuobodus-karantinas"" target="_blank">(ne)nuobodus karantinas!

Portalas lrytas.lt kviečia dalytis idėjomis, kaip leidžiate laiką per karantiną, kaip vejate šalin nuobodulį.

Pirmose kovos su koronavirusu fronto linijose šiandien Lietuvoje yra ne vienos tarnybos atstovai. Ar esate tarp jų? Papasakokite ir parodykite, kaip tai atrodo iš arti. Išklausysime jus! Jūs esate šių dienų herojai!

O gal sugalvojote, kaip padėkoti gelbėtojams ar pakelti nuotaiką? Stiprų negatyvių emocijų smūgį pajuto visi, bet galime jam nepasiduoti!

Dalykitės idėjomis, rodykite mums ir kitiems, lauksime jūsų žinučių socialiniame tinkle „Facebook“, el.paštu bendraukime@lrytas.lt arba telefonu 8 686 01111. Mes jas skelbsime specialioje rubrikoje (ne)nuobodus karantinas.

O kaip saugaisi tu?

Portalas lrytas.lt visuotinio karantino dėl koronaviruso pandemijos metu skatina atsakingai laikytis numatytos tvarkos, saugoti savo ir kitų sveikatą. O už tai jums žada dovanų!

Siųskite savo pasigamintų ar išdailintų gražių, stilingų, šmaikščių apsauginių kaukių, pirštinių ar kitų apsaugos priemonių nuotraukas. Išlikime ramūs, saugūs ir atsakingi! Daugiau informacijos rasite paspaudę čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.