Testas: kokia liepsna dega jumyse?

Kiekvienas žmogus tarp visų kitų švyti savo ypatinga šviesa. Nėra dviejų vienodų liepsnų. Vieni dega kaip taikios ugnelės, nė negirdėjusios apie vėją, kiti liepsnoja beprotiška ugnimi ir užpildo orą žiežirbomis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2020, 2:09 PM

Kad sužinotumėte, kokia ugnimi degate jūs, atlikite šį tekstą. Pasižiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite tą liepsną, su kuria, jūsų nuomone, galėtumėte susitapatinti.

1

Jeigu pasirinkote 1 liepsną, vadinasi, esate neapsimetinėjantis žmogūs. Jūs šviečiate savo šviesa, ir jums neįdomi kieno nors nuomonė. Daugelis žavisi jumis, o kiti galbūt nuo jūsų nusisuks. Jums tai neturi didelės reikšmės.

Jūsų stiprybė – kad esate tas žmogus, kuris esate, ir niekas kitas. Niekada neleiskite kitų nuomonei užgesinti jūsų šviesos.

2

Jeigu šioje liepsnų jūroje sutapatinote save su šia, taip yra todėl, kad jūs – kūrybiškas, ekspansyvus ir labai smalsus žmogus. Jums patinka pažinti pasaulį, linksmintis, tyrinėti, išeiti iš namų ir patirti nuotykius.

Jūs iškart paskleidžiate savo entuziazmą, ir jis pasiekia kiekvieną, kuris priartėja prie jūsų ir jūsų šviesos.

3

Jeigu save tapatinate su 3 numeriu, jūs esate idealistas ir humanistas. Jums pasaulyje svarbiausia – atiduoti viską, kad padarytumėte jį geresnį. Jūs visada stojate į pačių silpniausių pusę ir palaikote darbus, kurie, jūsų nuomone, teisingi.

Per atstumą jūsų šviesa gali pasirodyti silpna, ji neišsiveržia iš karto, kaip kitos. Bet kai kas nors priartėja prie jūsų, jūsų ugnis iš karto jam atiduoda šilumą. Tie, kas gerai jus pažįsta, puikiai supranta, ko esate verti. Jūs paliekate pėdsaką kiekviename, su kuriuo susikerta jūsų keliai.

4

Jeigu tapatinate save su 4 liepsna, tai reiškia, kad esate aistringas žmogus, kuris mėgsta dovanoti ir gauti meilę. Be to, jums visada svarbu atiduoti geriausia, ką turite. Štai kodėl jūs išsiskiriate iš kitų liepsnų: jūs – žmogus, kuris nuolat dega.

Žinoma, jūs turite rūpintis savo liepsna, nes kartais kitų žaizdos gali būti tokios gilios, kad ims jus gesinti.

5

Jeigu save tapatinate su 5 liepsna, jūs esate labai protingas žmogus, kiek introvertas ir labai kūrybiškas. Jūsų labai turtingas vidinis pasaulis, net jeigu jūs išoriškai atrodote atsipalaidavęs ir optimistiškas žmogus.

Jūsų šviesa ne visada ryškiai šviečia, o kartais net lieka nepastebėta. Tačiau kai jaučiate motyvaciją arba suprantate, kad atėjo reikiamas momentas, jūs degate tokia jėga, su kuria labai nedaug kas gali susilyginti.

6

Jeigu pajutote bendrumą su 6 liepsna, esate žmogus, kuris visada ieško pusiausvyros. Jūs turite rūpintis savo vidiniu ir išoriniu pasauliu, subalansuoti pokyčius su stabilumu ir suderinti nuotykius su rutina.

Jūs beveik visada save kontroliuojate, ir tai jūsų šviesą daro malonia: jūs atrodote kaip namų židinys žiemos naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.