Pasirinkite dovaną: štai kokia galia jumyse slypi

Visą savo gyvenimą nesiliaujame pažinti save, nes bėgant laikui neliekame tokie pat, o keičiamės. Yra tokių asmenybės pusių, kurios dažnai lieka iki galo neaiškios net mums patiems.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2020, 11:24 AM

Kiekvienas iš mūsų turi slaptą potencialą, dovaną, kurios niekada nevystėme, bet ji galėtų duoti neblogų rezultatų.

Kad ją išsiaiškintumėte, atlikite šį testą.

Pažiūrėję į paveikslėlį pasirinkite vieną iš dovanų ir skaitykite aprašymą.

1. Dovana raudonoje dėžutėje

Jeigu pasirinkote šią dovaną, tai reiškia, kad viena iš jūsų dominuojančių savybių – atjauta. Žmogus, gebantis atjausti, paprastai yra tyros širdies ir sielos, jis geras ir jautrus.

Jums duota suprasti kitus žmones, džiaugtis jų pasiekimais nejaučiant pavydo. Jūs mokate jausti svetimą skausmą, kentėti dėl kito žmogaus nelaimių.

Jūs gebate nuoširdžiai užjausti. Jums būdinga noras padėti ir palaikyti žmones, kai jie patiria nemalonumus.

Nežinodami, kad turite šią savybę, jūs niekada jos deramai nepanaudojote dirbdami grupėse. Pabandykite – jūs galėtumėte pasiekti puikių rezultatų.

2. Dovana pakuotėje su žvaigžde

Šioje dovanų dėžutėje yra komunikabilumo dovana. Jūs gebate lengvai užmegzti, palaikyti ir išsaugoti pozityvius kontaktus bendraudami su jus supančiais žmonėmis.

Tai labai svarbu ir jūsų karjerai. Jūs sugebėsite užmegzti ir dalykinius kontaktus, ryšius ir santykius, derėtis ir pasiekti norimą rezultatą.

Kai bendraujate su žmonėmis, jūs ne šiaip kalbatės, o galite siekti konkretaus tikslo: rasti potencialų klientą, įtikinti dalykinį partnerį sandorio būtinybe, sutrumpinti dokumentų gavimo terminą.

Parodykite daugiau pasitikėjimo savimi, ir aptiksite savo slaptus rezervus.

3. Dovana juodoje dėžutėje

Jeigu pasirinkote šią dovaną, vadinasi, turite gebėjimą daryti teisingus sprendimus. Tai labai reta dovana, kuriai jūs turėtumėte skirti daugiau dėmesio ir, pageidautina, rasti pritaikymą.

Šiuo metu beveik kiekvienas stengiasi iš karto daryti išvadas, nes gyvena nuolatinio laiko stygiaus būsenoje. Beveik niekas nenori gilintis į klausimo esmę, tyrinėti precedentą, detales ir visas reikalo aplinkybes, išklausyti visas suinteresuotas puses.

Bet jūs nesate vienas iš jų. Jūs galite įvertinti problemą iš visų pusių ir galiausiai pateikti teisingą atsakymą ar patarimą, žiūrint ko reikia.

Nesidrovėkite, parodykite, ką sugebate. Teisingi sprendimai yra labai reikalingi, ir jūs galite išnaudoti šį šansą.

4. Dovana baltoje dėžutėje

Jeigu pasirinkote šią dovaną, jūsų geriausia dovana yra gebėjimas besąlygiškai mylėti.

Cinikų pasaulyje, kur nebemokama pasitikėti, nes mūsų pasitikėjimas ne vieną kartą buvo apgautas, jūs skleidžiate pozityvą, pasitikėjimą, meilę.

Bet jūs nelinkę rodyti šios savo asmenybės pusės, nes bijote, kas kas nors pasinaudos ar pasijuoks iš jūsų, kad esate pernelyg naivūs ir nešiuolaikiški.

Tai netiesa: meilė kaip ir seniau išlieka vienintelė jėga, galinti pasaulį padaryti geresnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.