Jūsų medis: ką gyvenime darote ne taip?

Įsivaizduokite, kad vaikštinėjate po begalinę saulėtą žalią pievą ir norite truputį pailsėti gražaus medžio pavėsyje. Koks tai būtų medis? Pasirinkite iš pavaizduotų tą, kuris labiausiai traukia.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2020, 11:46 AM

Jūsų pasirinkimą nulemia jūsų vidinis harmonijos jausmas. Sužinokite, ką tai sako apie jūsų asmenybę.

1 medis

Jūs turite puikiai išlavintą vaizduotę. Mėgstate svajoti ir mokate svajones paversti veiksmais. Jūsų talentas – nebanalios idėjos, būdingos novatoriams ir išradėjams.

Kai ko nors norite, patys to nepastebėdami pradedate mintyse sudarinėti detalų tikslo siekimo planą. Dažniausiai tai atveda jus į pergalę. Vienintelis dalykas, kuris gali apkartinti jos skonį – pernelyg didelis rimtumas realizuojant planus.

Susitelkę vien į tikslą jūs kartais užmirštate, kad kelias, vedantis į jį, taip pat gali suteikti nemažai malonumo. Pabandykite pajusti paties proceso skonį, o ne vien jo rezultato. Visai įmanoma, kad būtent to jums trūksta, kad padidintumėte savo laimę.

2 medis

Jūs iš prigimties apdovanoti kilnumu ir aukštu intelektu. Šios savybės traukia prie jūsų jautrius žmones kurie jaučia jūsų vidinę pusiausvyrą ir pasąmoningai stengiasi prisiliesti bent prie kraštelio tos vidinės harmonijos.

Jūs mėgstate leisti laiką gamtoje, atsidėti jos grožio stebėjimui ir apmąstymams. Jūs – labai gili asmenybė ir ne su kiekvienu galite rasti bendrą kalbą. Juk reikia, kad pašnekovas atitiktų jūsų lygį ir nebūtų pernelyg paviršutiniškai mąstantis. Greičiausiai jūs suteiksite pirmenybę mąsliam kompanjonui, liečiančiam rimtas temas.

Jūs puikiai žinote savo talentus ir mėgstate juos vystyti. Nepaisant to, kad mėgstate leisti laiką vienumoje, kartais jums trūksta paprasto bendravimo. Mokėkite išsilaisvinti iš savo vidinių apribojimų ir mėgaukitės naujų pažįstamų ir draugų kompanija.

3 medis

Koks medis atitinka labiau praktiškas asmenybes? Žinoma, trečiasis. Jūs nemėgstate sėdėti vietoje, manydami, kad kiekviena minutė brangi ir turi nešti naudą. Kokią būtent? Tai gali būti jūsų talento vystymas, verslas, rimtas susidomėjimas kokiu nors hobiu.

Jūs mokate kelti tikslus ir metodiškai jų siekti. Bet juos realizuojant šiek tiek trukdo kuklumas ir nepasitikėjimas bendraujant. Nors jūs suvokiate, kad jūsų sėkmė priklauso nuo jūsų valingų sprendimų, jums ne visada pakanka pasitikėjimo paimti iniciatyvą į savo rankas. Tad jūs remiatės kitų žmonių nuomone, o ji gali ne visada atitikti jūsų situacijos matymą.

Kiekvienas medis bėgant metams auga ir tampa vis tvirtesnis. Taip ir jūsų valia bei ryžtas neišvengiamai sustiprės, jeigu juos nuolat skatinsite savo veiksmais.

4 medis

Mėgstate perteklių, todėl renkatės medį, aplipusį vaisiais. Jūs pasirengė ilgai ir atkakliai dirbti, kad surinktumėte didelį derlių. Ne iš nuogirdų žinote, kas yra perspektyvus planavimas. Ko gero daug geriau nei aplinkiniai įsivaizduojate, kam skirsite artimiausius keletą metų.

Jūs turite daug pomėgių ir daugybę pažinčių. Mėgstate brangius daiktus ir brangias dovanas. Būkite atidūs: bet kokių vertybių perteklius gali nuvertinti jų reikšmę!

Jeigu panorėsite išauginti vieną medį, galėsite sutelkti į jį visą savo dėmesį ir rūpestį. O jeigu nuspręsite vienu metu auginti 100 medžių, jūsų energija išsisklaidys, ir kiekvienam medžiui teks 100 kartų mažiau rūpesčio, o kiekvieno jų vertė jus taps 100 kartų mažesnė.

5 medis

Jūs dievinate įvairovę. Šiandien jūs norite būti čia, o rytoj – visai kitoje vietoje. Šiais metais jūs pradedate mokytis vokiečių kalbos, o kitais – prancūzų. Gyvenimas, jūsų požiūriu, turi būti įvairus ir, žinoma, nenuobodus. Vadovaudamiesi šiuo principu jūs renkatės darbą, reikalaujantį nuolatinio dėmesio perjungimo.

Jūsų noro prisiliesti prie pačių įvairiausių veiklos sričių ir bandyti viską, kas nauja, neigiama puse gali tapti tam tikras jūsų pastangų „išsibarstymas“, vedantis į prastesnius rezultatus. Jūs galite pasiekti tam tikrą sėkmę čia, tam tikrą ten – bet didelė tikimybė, kad tokiais tempais jūs gausite daug „mažų“ pasiekimų vietoj vieno-dviejų išties didelių ir rimtų.

Atminkite, kad, pavyzdžiui, profesionalūs sportininkai Olimpinėse žaidynėse nugali tik todėl, kad metų metus susitelkia į vienintelę sporto šaką, ir tai jiems atneša įspūdingų rezultatų. Išsidėliokite prioritetus. Pasirinkite jus labiausiai įkvepiantį tikslą (ar veiklos sritį) ir susikoncentruokite tik į tai ilgą laiką – ir rezultatas taps tiesiog įspūdingas!

6 medis

Koks medis atitinka kūrybiškas ir artistiškas asmenybes? Būtent šis. Jūs iš tiesų jaučiate gyvenimo skonį tiktai tada, kai jus neša kūrybos srovė. Už jos ribų jums tampa nuobodu, jūs jaučiate tuštumą, kurią vargiai gali užpildyti rutininis kasdienis darbas.

Jeigu esate iš tų žmonių, kurie gyvena „du gyvenimus“ – t. y., dienomis dirbate nemylimą darbą, o vakarais atsiduodate kūrybiniam polėkiui, – jums derėtų peržiūrėti prioritetus. Juk jeigu viską paliksite, kaip yra, jus nuolat persekios apgailestavimas dėl tuščiai praleisto laiko, kurį galėjote skirti savo tikrojo pašaukimo realizacijai.

Medžio sėkla, nešanti gyvenimo impulsą, prasikala net per asfalto sluoksnį. Taip ir jūsų talentas „prasikals“ per bet kokių pašalinių užsiėmimų, kuriais užpildote savo gyvenimą, sluoksnį – tiesa, jo augimas bus silpnas ir lėtas. Tad išlaisvinkite jam erdvę. Šiandien, interneto laikais, mes turime praktiškai neribotas galimybes kūrybiškai save realizuoti. Laipsniškai, žingsnis požingsnio, jūsų kūryba gali tapti jūsų pagrindine profesija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.