Ką pamatėte pirmiausia? Jūsų trūkumai – kaip ant delno

Kiekvienas žmogus turi savo stipriųjų ir silpnųjų pusių, privalumų ir trūkumų. Bet ne visada apie juos žinome – sunku save objektyviai vertinti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2020, 11:00 AM

Sužinoti savo didžiausius trūkumus padės šis testas. Ką pirmiausia pamatėte pažvelgę į paveikslėlį?

Šuo

Jeigu pirmiausia pamatėte šunį, vadinasi, priklausote prie pernelyg temperamentingų ir impulsyvių žmonių. Jums lengva sugadinti nuotaiką ir išvesti iš pusiausvyros.

Jūs ne visada mokate kontroliuoti savo emocijas. Jus labai lengva supykdyti ir nelengva nuraminti. Esate energijos vulkanas, bet ji ne visada teigiama.

Kiti žmonės jus laiko nestabiliu ir agresyviu žmogumi. Jūs galite kelti priešiškumą ir versti žmones jūsų vengti. O jūs to nenorite?

Tuomet pasistenkite kontroliuoti savo emocijas ir nereaguokite į viską pernelyg impulsyviai.

Bitės

Jūs pernelyg komunikabilūs ir labai kalbūs. Jūs dažnai įskaudinate kitus žmones ir gluminate juos savo žodžiais, kurie ne visada gerai apgalvoti.

Jūs nemokate patylėti. Jūs nepasiduodate, kol nepasiekiate savo tikslo, nesvarbu, kiek jums tai kainuos. Žodžiai – jūsų pavojingiausias ginklas. Jūs juos naudojate atsainiai ir per daug.

Taip pat jūs blogas klausytojas, nes pernelyg susikoncentravę į save. Jūs tik mokate daug kalbėti ir jūsų nedomina, ką sako kiti.

Moters veidas

Jeigu pirmiausia pamatėte moters veidą, vadinasi, esate labai išdidus žmogus, pasitikintis savimi ir net įsitikinęs savo teisumu.

Jūs girdite tik save ir niekada nepripažįstate, kad galite suklysti. Jūs visada viską darote savaip. Jūs pasipūtęs ir įžūlus žmogus, nemokate priimti kompromisų.

Jūsų užtikrintumas ir tikėjimas savo gebėjimais – neblogos savybės. Bet reikia atsiminti, kad visi žmonės kartais gali klysti, ir jūs ne išimtis.

Gėlė

Jūsų blogas humoro jausmas. Jūsų pokštai nieko nepriverčia juoktis, išskyrus jus pačius. Jums patinka pokštai, kurie daugumai žmonių nesuprantami, įžeidžiantys ar tiesiog primityvūs.

Jūs mėgstate kankinti žmones savo netinkamu humoru. Jums geriau liautis ar pakeisti savo repertuarą.

Patikėkite, žmonės jūsų nelaikys nuobodžiu žmogumi, jeigu liausitės iš jų juoktis. Priešingai.

Nebijokite normalaus, rimto pokalbio. Jums nereikia slėptis už juokų ir bandyti pasirodyti tuo, kuo iš tiesų nesate. Tai jums gali turėti priešingą poveikį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.