Du stebuklingi daiktai apie jus pasakys daugiau nei psichologas

Tai – unikalus ir gana netipiškas psichologinis testas, gerai atskleidžiantis žmogaus asmenybę ir padedantis pažinti save.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2020, 11:48 AM

Pasakas vaikystėje esame skaitę visi. Jose apstu įvairių stebuklingų daiktų. Ar pamenate, kaip vaikystėje svajojote turėti vieną ar kitą iš jų? Kodėl vieni iš tų daiktų jums atrodė labiau viliojantys, nei kiti?

Tad dabar įsivaizduokite, kad pakliuvote į pasaką, ir jums leidžiama pasirinkti du stebuklingus daiktus.

Pasirinkite du daiktus. Pirmąjį – tą, kuris jums šiuo metu būtinas. Antrąjį – tą, kuris jums nereikalingas, be kurio galėtumėte gyventi.

Prieš jus padėta:

burtininko lazdelė;

kepurė, daranti nematomu;

skraidantis kilimas;

pati pasidengianti staltiesė;

kelrodis kamuoliukas;

jaunystės obuoliai;

tiesą rodantis veidrodis;

ateitį rodantis krištolo rutulys;

taiklusis kalavijas.

Pasirinkote? Dabar – interpretacija.

Pirmasis daiktas, kurį pasirinkote (tas, kurio jums labai reikia dabar) – tai tie resursai ir savybės, kurie yra jumyse, bet dėl vienų ar kitų priežasčių jūs jų nepriimate ar netikite, kad juos turite.

Antrasis daiktas – tai resursai ir savybės, kurių jūs negalite priskirti sau ir ieškote aplinkiniuose žmonėse, ypač partneryje. Jums kaip tik tų dalykų trūksta, kad jaustumėtės laimingi.

Stebuklingų daiktų reikšmės

Lazdelė – pasitikėjimas savo jėgomis, mokėjimas spręsti iškeltas užduotis ir pasiekti, kas sumanyta. Taip pat tai pozityvus požiūris į gyvenimą.

Kepurė – gudrumas, lankstumas bendraujant, gebėjimas išsisukti, blefuoti, kad pasiektum savo. Taip pat tai nestandartinis požiūris, ironija ir šmaikštumas.

Kilimas – lankstus protas, gebėjimas pažvelgti į situaciją plačiau. Mokėjimas dirbti komandoje. Greitas sprendimų priėmimas.

Staltiesė – mokėjimas greitai generuoti geras idėjas ir rasti problemos sprendimo kelius.

Kamuoliukas – mokėjimas vesti paskui save žmones, greitai rasti kelią į bet kokios problemos sprendimą. Lyderio savybės ir mokėjimas organizuoti darbą.

Obuoliai – mokėjimas rasti sprendimą, analizuoti ir daryti teisingas išvadas. Gebėjimas užjausti, padėti. Gera širdis ir mokėjimas palaikyti kitus žmones, paskatinant juos tikėti savimi.

Veidrodis – tiesmukumas, mokėjimas teisingai pateikti informaciją, gebėjimas išsakyti savo nuomonę ir jos neslėpti. Ėjimas buldozeriu, neieškant aplinkinių kelių.

Rutulys – gebėjimas jausti, nuspėti įvykius. Puikiai išvystyta intuicija ir įžvalgumas.

Kalavijas – jėgos naudojimas sprendžiant problemas ir siekiant tikslų. Kirtimas iš peties, blaškymasis iš kraštutinumo į kraštutinumą. Mokėjimas rizikuoti ir viską pastatyti ant kortos, kad pasiektum savo svajonę. Nebijojimas suklysti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?