Kiek paukščių matote? Atsakymas parodo jūsų charakterį

Šis nedidelis psichologinis testas, o kartu ir atidumą patikrinantis galvosūkis, leis šiek tiek daugiau sužinoti apie jūsų asmenybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2020, 11:06 AM

Įdėmiai apžiūrėkite paveikslėlį ir atsakykite, kiek paukščių jame matote?

1-3 paukščiai

Jeigu pamatėte nuo 1 iki 3 paukščių, vadinasi, esate ne itin dėmesingas žmogus. Jūs nesirūpinate smulkiomis detalėmis, esate iš tų žmonių, kurie greitai priima sprendimus.

Jūs galvojate, kad viskas pasaulyje susiję, ir mes patys taip pat esame kažkieno gerokai didesnio dalis, ir tai verčia jus tikėti kolektyvo galia. Jūs tikite vienybe, todėl esate puikus komandos narys ir geras lyderis.

Jūs turite gebėjimą matyti dalykus plačiau, nei jie reiškia tiesiogiai. Jūs dalykus matote kitaip, nei dauguma, bet tai jūsų nedaro egoistu ar piktu žmogumi.

Jūs stengiatės tvirtai stovėti antkojų, žinote savo stipriąsias ir silpnąsias puses ir žinote, ką sugebate. Tikite sėkme, ir jums vis vien, ką kiti žmonės apie jus galvoja.

4-6 paukščiai

Jeigu suskaičiavote nuo 4 iki 6 paukščių, jūs išties labai rimtai žiūrite į smulkmenas visose situacijose. Jūs perfekcionistas, gana racionalus žmogus, ir visada susitelkęs į iškeltas užduotis.

Jūs susiduriate su palyginti nedideliais sunkumais siekdami iškeltų tikslų. Bet kartais galite šiek tiek praleisti pro akis kai kuriuos dalykus. Bet kartais tai normalu, ir jūs, ko gero, tai jau pastebėjote.

Jūs taip pat esate žmogus, kuris visada tiki, kad viskas bus gerai, todėl dažnai viską planuojate, kad turėtumėte galimybę kontroliuoti, ką suplanavote. Jums nekyla problemų ką nors pakartoti ar ko nors ieškoti, ypač, jeigu žinote, kad tai jums padės pasiekti jūsų tikslus.

Jūs pasitikite savimi. Bet kartais dėl tokio požiūrio nepakankamai įvertinate kai kuriuos dalykus, ir tai gali atnešti šiokių tokių nusivylimų. Nepaisant to, jus sunku išmušti iš vėžių, nes jūs visada judate pirmyn.

7 ar daugiau paukščių

Jeigu pamatėte 7 ar daugiau paukščių, esate labai dėmesingas ir pedantiškas žmogus. Turite gebėjimą suvokti ir matyti daug dalykų, kurių kiti žmonės negali matyti ar suprasti.

Kai turite darbo, paprastai darote jį sąžiningai, nieko nepraleisdami, kad pasiektumėte tobulybę. Jūs sekate, kad viskas vyktų taip, kaip jūs norite.

Jums patinka viską daryti metodiškai, laikantis taisyklių ar instrukcijų. Bet atminkite, kad jūsų perdėtas dėmesys detalėms gali būti panaudotas kitose situacijose.

Jūsų atkaklumas ir tobulumo siekis dažnai jus daro neužtikrintą dėl rezultatų. Rekomenduojame kartais plaukti pasroviui ir ne visada į viską žiūrėti pernelyg rimtai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.