Kuri šokėjų pora susitikinėja ir gyvenime? Tai pasako viską apie jūsų santykius

Sakoma, kad šokis – pati universaliausia kūno kalba. Per jį atsiskleidžia giliai nuo žmonių paslėptos emocijos. Šokių aikštelėje nėra apsimetinėjimo. Netgi geriausiai pasiruošę šokėjai per karštą tango neparodys tos aistros, kokią parodo poros, susitikinėjančios ir už šokių aikštelės ribų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2020, 11:34 AM

Šis jausmas natūralus, o šokis padeda jį išreikšti. Šokėjų judesiuose, jų gestuose, mimikoje ir distancijoje ir laikysenoje arba yra tikri jausmai, arba ne.

Pažvelkite į pavaizduotas poras ir pasistenkite išrinkti tą, kuri turi santykius ne vien tik šokyje. Jūsų pasirinkimas parodys, ką jūs labiausiai vertinate santykiuose.

Pora A

Meilės psichologijos diagnozė: „Kuo daugiau praeina laiko, tuo šaltesni jausmai ir tuo mažiau chemijos tarp mylimųjų“.

Jūs nenorite, kad taip būtų, bet, deja, tai tiesa. Bėgant laikui partnerių jausmai vėsta, jų tampa mažiau ir mažiau, o noras pradeda nykti, tampa vis sunkiau palaikyti tą ugnį, kad neužgestų.

Jeigu pasirinkote šią porą, tai reiškia, kad suvokiate, jog bet kuris jausmas su laiku atšąla, ir jūs nenorite to leisti.

Jūs turite šansą, ypač tuo atveju, jeigu jūsų partneris taip pat svajoja apie karštą meilę ir pasirinko porą A arba B.

Pora B

Meilės psichologijos diagnozė: „Jūs žinote, kad meilė turi daug stadijų, bet galvojate, kad kol partneriai nori to paties, jie turi šansą puikiam gyvenimui“.

Jūs jautrus ir emocingas žmogus. Esate romantikas, kuriam svarbiausia – sielų giminystė ir jausmas, kad kažkas galvoja taip pat kaip jūs, ir jaučia tą patį.

Jūs suprantate, kad bėgant laikui jūsų santykiai gali pasikeiti, bet žinote, kad tiesiog esate tinkami partneriai, kad visa tai pereitumėte be skausmo.

Jeigu pasirinkote šią porą, sėkmingi santykiai jūsų laukia su partneriu, kuris pasirinko porą A arba B.

Pora C

Meilės psichologijos diagnozė: „Jūs norite sutikti ką nors, kas jus visada gerbs, kieno jausmai bus patikimi, ištikimi ir stabilūs“.

Jūs nepakenčiate nuotaikos svyravimų ir negalite pakęsti nesibaigiančių audrų, aistros protrūkių ir po to sekančių ramybės dienų.

Jums svarbiausia – būti užtikrintam, kad žmogus, kurį jūs sutiksite ar sutikote savo kelyje, niekada jūsų nepaves, neįžeis, neįskaudins.

Laimę atrasite su žmogumi, kuris pasirinko porą C arba D.

Pora D

Meilės psichologijos diagnozė: „Romantinė ir karšta santykių pusė jums svarbi, bet laimę atrasite tik su partneriu, kuris apdovanos jus draugyste ir apsups rūpesčiu“.

Jūs visada turite jaustis saugūs. Aistra jums – šalutinis meilės poveikis. Jūs jos neieškote, bet ji gali jus rasti pati. Jūs norite partnerio, kuris jus palaikys ir bus jūsų pusėje, taip pat, kaip ir jūs jo.

Jūs pasižymite dideliu asmeniniu žavesiu, charizma, taip pat esate ryžtingas žmogus, todėl labai didelė tikimybė, kad visada laikysitės savo.

Jeigu sutiksite žmogų, kuris pasirinko porą C arba D, jūsų laukia puikus gyvenimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.