Pasirinkite gėlę – paaiškės, ar didelis narcizas esate

Norėtumėte daugiau sužinoti apie savo asmenybę? Atlikite šį testą ir sužinokite, ar labai esate įsimylėję... save pačius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 15, 2020, 11:33 AM

Tereikia pažiūrėti į paveikslėlį ir pasirinkti gėlę, kuri labiau už kitas traukia jūsų dėmesį. Jūsų pasirinkimas atskleis jūsų savimeilės lygį.

1 gėlė

Jeigu pasirinkote šią gėlę, reiškia, kad narcicizmas jums visiškai svetimas. Jūs lengvai priimate kitų žmonių kritiką, jeigu ji konstruktyvi. Jūs mėgstate rūpintis žmonėmis, esate labai jautrūs. Jums patinka klausytis kitų žmonių ir duoti jiems išmintingus patarimus.

2 gėlė

Šią gėlę renkasi žmonės su vadinamuoju „sveiku narcicizmu“. Jūs žmogus, kuris puikiai suvokia savo privalumus ir trūkumus, mėgstate visada būti dėmesio centre. Esate žmogus, kuris nesigėdija savo pažiūrų.

3 gėlė

Tai protingų, sąmoningų ir kūrybiškų žmonių pasirinkimas. Jūs mąstote nestandartiškai ir žinote apie savo talentus. Nors jums nepatinka girtis savo pasiekimais, jūs jaučiate už juos gilų dėkingumą.

4 gėlė

Jeigu jus patraukė ši gėlė, tai reiškia, kad esate išskirtinis narcizas. Jūs taip stipriai save mylite, kad jums sunku matyti toliau savo nosies galiuko. Jūs retai rūpinatės kitų žmonių problemomis, nes jus domina tik savi reikalai. Aplinkiniai žmonės privalo visiškai patenkinti jūsų ego.

5 gėlė

Jūs labai kuklus žmogus, bet tuo pat metu su tvirta saviverte. Savigarba jums labai svarbi, jūs rūpinatės savo padėtimi tarp kitų žmonių, bet tai nereiškia, kad jūs visada turite būti visatos centru.

6 gėlė

Jeigu pasirinkote šią gėlę, tai reiškia, kad jūs labai linkę į narcicizmą, bet visgi jūs galite būti labai geru, ištikimu ir jautriu draugu. Tiesa, net ir tuo atveju jūs dažnai manote, kad tik tai, ką jūs darote ar galvojate, yra teisinga, ir kad kiti žmonės turi elgtis kaip jūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.