Koks partneris jums yra idealus? Testas – kaip pirštu į akį

Šis testas – apie santykius. Jis parodo, koks partneris jums yra idealus, su kuriuo jūsų laukia laimė. Kokiomis savybėmis pasižymintį žmogų jūs matote kaip tinkamiausią sau?

 Iš kurio iš šių gyvūnų tikėtumėtės ko nors gero?<br> Pixabay nuotr.
 Iš kurio iš šių gyvūnų tikėtumėtės ko nors gero?<br> Pixabay nuotr.
 Voverė.<br> Pixabay nuotr.
 Voverė.<br> Pixabay nuotr.
 Avis.<br> Pixabay nuotr.
 Avis.<br> Pixabay nuotr.
 Vilkas.<br> Pixabay nuotr.
 Vilkas.<br> Pixabay nuotr.
 Briedis.<br> Pixabay nuotr.
 Briedis.<br> Pixabay nuotr.
 Arklys.<br> Pixabay nuotr.
 Arklys.<br> Pixabay nuotr.
 Vėžlys.<br> Pixabay nuotr.
 Vėžlys.<br> Pixabay nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2021-02-14 12:15

Kad testo rezultatas būtų maksimaliai patikimas ir tikslus, svarbu išjungti logiką. Atsakymai ateis per pasąmonę, todėl racionalus mąstymas viską tik gadins. Kad teisingai nusiteiktumėte, atlikite šiuos žingsnius.

2-3 kartus giliai įkvėpkite ir iškvėpkite. Susitelkite į savo kūno pojūčius, atsipalaiduokite.

Pagalvokite apie savo santykius. Mintyse sau užduokite klausimą: „kokį partnerį aš laikau idealiu sau?“ ar „kokį žmogų laikau tinkamiausiu santykiams?“

Laikydami galvoje šį klausimą pažiūrėkite į gyvūnų nuotraukas. Iš kurio iš jų tikitės ko nors gero? Kuris gyvūnas traukia jūsų dėmesį ir kelia teigiamas emocijas? Kuris iš jų jums simpatiškiausias?

Svarbu – nuotrauką rinkitės remdamiesi savo pojūčiais, o ne logika. Net jeigu numanote, koks atsakymas slypi už vieno ar kito gyvūno, atmeskite šį žinojimą ir pasikliaukite intuicija.

Pasirinkite tik vieną variantą.

Žemiau skaitykite atsakymų interpretacijas.

Vilkas

Jeigu pasirinkote vilką, tai idealus partneris jums – dvasiškai stiprus ir aistringas žmogus. Jis laisvas, nepriklausomas, eina savo keliu. Svarbiausia jo savybė – ištikimybė savo šeimai. Taip pat partneris – vilkas sugeba apginti, o tai jums ne mažiau svarbu. Taip pat tai yra tas, kuris gali išmokyti ko nors naudingo ir perduoti savo žinias.

Jūs įsitikinę, kad savo laimę galite atrasti tik šalia stipraus ir savarankiško žmogaus.

Voverė

Jeigu jūs įsitikinę, kad iš voverės galima laukti ko nors gero, jūsų idealus partneris – praktiškas, taupus, mokantis planuoti į priekį žmogus. Be to, partneris – voverė gerai prisitaiko prie aplinkybių. Apskritai su juo nepražūsi. O dar jis žaismingas ir šaunus.

Svarbi santykių su šiuo žmogumi savybė – pasitikėjimas. Su juo galima jaustis komfortiškai ir saugiai. Su „vovere“ niekada nebus nuobodu ir neteks kęsti alkio.

Vėžlys

Jeigu labiau už kitus jums simpatiškas vėžlys, tai jūsų idealus partneris – rimtas žmogus, kuriuo galite pasikliauti ir būti apsaugoti. Galima būti tikram 100 procentų – jis nepaves sunkia minutę. Ko gero, svarbiausia, ką jūs jame vertinate – patikimumas.

Taip pat jis išmintingas ir dosnus, o tai jums ne mažiau svarbu. Su partneriu – vėžliu jūs jausitės lyg už akmeninės sienos – jokių kiaulysčių ir netikėtumų. Jūs įsitikinę, kad be šito laimė santykiuose neįmanoma.

Arklys

Jeigu pozityviausias emocijas jums sukėlė arklys, tai jūsų idealus partneris – pasižymintis neįtikėtina vidine jėga ir laisve. Jis siekiantis tikslo, atkaklus, temperamentingas, nenuspėjamas, bet tuo pačiu ir labai kantrus. Šios savybės jums labai patrauklios, pasižymi nepaaiškinamu magnetizmu.

Jūs matote save santykiuose tik su tokiu žmogumi, nes tik tokiuose žmonėse jūs jaučiate gyvenimo energiją, judėjimą ir laimę. Tarsi šalia jo būtų įmanoma jeigu ne viskas, tai beveik viskas.

Briedis

Jeigu pasirinkote briedį, tai jūsų idealus partneris – žmogus su didele savigarba, išmintingas ir sėkmingas. Bet svarbiausia – mokantis džiaugtis savo pasiekimais, didžiuotis jais ir garsiai apie juos pareikšti. Partneriai – briedžiai žino, kaip sėkmė pritraukia sėkmę. Tačiau niekada nepamiršta pagarbos.

Šie žmonės visur dalyvaujantys, moka paskatinti ir įkvėpti, kai reikia. Jie jums patrauklūs savo sėkme ir tuo, kad dosniai ja dalijasi. Šalia jų atsiranda pasitikėjimas savimi.

Avis

Jeigu laukiate ko nors gero iš avies, tai jūsų idealus partneris – nuoširdus, rūpestingas, geras žmogus. Jūs vertinate jį už šilumą ir širdies švelnumą. Santykiuose jums svarbu emocinis artumas, supratimas, komfortas, o su tokiu partneriu tai lengvai pasiekiama.

Su šiuo žmogumi jums galima būti jautriam, neidealiam, pažeidžiamam, būti savimi. Jis visada jus palaikys. Bet ne mažiau svarbu tai, kad šios savybės puikiai dera su aistra ir užsidegimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.