Kuris raštas traukia dėmesį? Tikslus testas apie jūsų protinę veiklą

Žmogaus mintys diktuoja jo pasirinkimą, o pasirinkimas, savo ruožtu, gali atskleisti, kaip veikia jo smegenys.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2021, 11:32 AM

Pasirinkite vieną iš pateiktų raštų – tą, kuris labiausiai traukia jūsų dėmesį, – ir sužinokite įdomių dalykų apie savo intelektą bei mąstymo būdą.

Atsakymai

1. Aiškus ir tikslus

Šis raštas geriausiai išreiškia paprastą idėją. Jis aiškiai parodo visas figūros puses ir kampus, sujungdamas tai į aiškią formą.

Toks pasirinkimas sako, kad jus gyvenime traukia paprasti, bet tikslūs dalykai. Jūsų smegenys sugeba supaprastinti net pačias įmantriausias idėjas ir lengvai jas suformuluoti pačia prieinamiausia forma.

Dėl šio sugebėjimo jūs puikiai susidorojate su problemomis ir visada prisikasate prie klausimo esmės. Jūsų galvoje viskas labai aišku: suprasti, nuspręsti ir padaryti išvadas.

2. Tarpusavyje susijęs

Šį raštą sudaro daugybė linijų, kurios įstabiai persipina, suformuodamos sudėtingą raštą. Tai figūra, kurią labai sunku išpainioti ar suprasti.

Jeigu pasirinkote šį raštą, jūsų smegenys užprogramuotos ieškoti subtilybių pačiose painiausiose problemose. Jūs priklausote prie žmonių, kurių neapgausi išore, ir kurie įsigilina į bet kurį klausimą.

Pradžioje jūs nuodugniai išsiaiškinate kiekvieną problemą, ir tik po to veikiate. Jūsų sprendimai paprastai labai apgalvoti ir praktiški. Jūsų smegenys imlios ir geba suprasti pačius sudėtingiausius klausimus.

3. Ryžtingas ir tiesus

Šis raštas sudarytas iš keleto linijų, kurios suformuoja aiškią figūrą, o kiekvienas kraštas tiksliai išsiskiria.

Jeigu jus patraukė būtent šis piešinys, jus traukia paprasti, bet išraiškingi dalykai. Jūs atviri, tiesūs ir iš prigimties gana drąsūs. Jūs nemėgstate nieko apsunkinti, ir santykiuose laikotės to paties principo, siekdami visiško aiškumo.

Jūsų smegenys puikiai dirba su paprastomis idėjomis, linksta į pozityvą ir mėgaujasi paprastais gyvenimo džiaugsmais.

4. Daugiasluoksnis ir sudėtingas

Šis raštas – paprastas ir sudėtingas vienu metu. Jis sukurtas pagal geometrines taisykles, bet turi daug sluoksnių, dengiančių vienas kitą. Nors jis labai gražus, prireikia šiek tiek laiko jį suprasti.

Jeigu pasirinkote šį raštą, jūsų smegenų sąranga ne šiaip sudėtinga, bet dar ir daugiasluoksnė. Jūsų negalima apibūdinti vienu žodžiu ar išskirti kokį nors vieną charakterio bruožą. Jūsų asmenybė – daugybės aspektų derinys, kurie visi kartu sukuria labai gražią asmenybę.

Toks mąstymo tipas suteikia jums paslaptingumo ir intriguoja kitus.

5. Nukreiptas į problemų sprendimą

Šis raštas sudaro sudėtingą figūrą, bet jūs lengvai galite atsekti kiekvieną giją ir apčiuopti visą bendrą vaizdą. Jame nėra slaptų linkių ir kiekviena pusė matoma gana aiškiai.

Jeigu pasirinkote šį raštą, esate žmogus, orientuotas į problemų sprendimą. Jūs lengvai suprantate sudėtingas užduotis, bet užuot ilgai mąstę visada bandote rasti sprendimą.

Jūsų smegenys užprogramuotos ieškoti atsakymų, ir kol kiti bando kalbėti apie problemas, jūs randate pačią geriausią išeitį.

6. Ekstravertas

Šis raštas gana paprastas, bet išradingas ir neapribotas kokių nors sąlygotumų. Kai kurie kampai ir kraštai išsikiša ir pažeidžia struktūrą, formuodami kitą raštą. Tokia figūra nukreipta į išorę.

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jus galima pavadinti ekstravertu. Jūs mąstote iš pašalinio stebėtojo perspektyvos, o jūsų veiksmai atspindi jūsų mintis.

Jūs mėgstate kitų žmonių kompaniją, o išoriniai stimulai tiesiog būtini jūsų asmenybės plėtrai. Jus galima pavadinti žmogumi, kuris išorėje toks pat, kaip ir viduje, ir nieko savyje neslepia.

7. Introvertas

Šis raštas primena piramides, nukreiptas į vidų, kurios idealiai ir gražiai sudėliotos. Rašto schema paprasta, bet jis turi keletą dimensijų, kurios atsiranda iš piešinio centro.

Jeigu pasirinkote šį raštą, jus galima pavadinti introvertu. Jūs gyvenate savo mintyse ir susikuriate savo pasaulį, kurį labai saugote.

Jūs – daugiabriaunė asmenybė, bet visi jūsų privalumai slypi jūsų viduje, o išorinis nepriekaištingumas susijęs su jūsų charakterio gelme. Jūsų vidinė asmenybė sukuria jūsų puikų išorinį vaizdą.

8. Kūrybiškas ir perfekcionistas

Jeigu pasirinkote šį raštą, esate žmogus, kuri gyvenime traukia gražūs dalykai. Šis raštas yra sąmoningai sukurta kompozicija, į kurią malonu žiūrėti. Ši figūra – tiesiog džiaugsmas akims.

Dėl šios priežasties galima drąsiai sakyti, kad jus traukia dalykai, pasižymintys vidiniu grožiu, kurį ne kiekvienas gali pamatyti.

Jūs – kūrybiška asmenybė, kuri mėgsta meną ir visada siekia tobulumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.