Ką pamatėte pirmiausia? Galbūt jums reikia atostogų

Tai, ką žmogus mato paprastuose piešiniuose, gali daug papasakoti apie jo asmenybę. Tokios asociacijos yra ir garsiojo Roršacho testo pagrindas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 11:26 AM

Psichologai naudoja įvairius vaizdus, kad susidarytų žmogaus asmenybės profilį, kuris pasirodo labai tikslus.

Šis testas tiksliai atskleidžia kai kuriuos jūsų pasąmonės aspektus, kaip ir Roršacho testas, ir gali papasakoti šį tą įdomaus bei netikėto.

Greitai pažiūrėkite į pateiktą paveikslėlį ir pasakykite, ką jame pamatėte pirmiausia.

Sprogimą

Jūs galite būti kūrybiškas žmogus su stipriai išvystyta vaizduote. Jeigu šiuo metu jūs nedirbate meno srityje, galbūt atėjo laikas pakeisti veiklos pobūdį. Tai ypač aktualu, jeigu jūs manote, kad jūsų dabartinė veikla įtempta ir jums netinka.

Prisiminkite, kas jums patiko, kai buvote jaunesni. Mėgote dainuoti ar šokti? O gal patiko piešti? Mažų mažiausiai, galite bent pabandyti užsiimti tuo, kas jums patinka, kaip hobiu.

Dvi rankas

Jūsų vaizduotė taip pat stipri, bet jūsų visų veiksmų pagrindas yra logika. Jūs matote, kas ten pavaizduota, bet jūsų vaizduotė gali nupiešti ir įsivaizduoti daugiau. Jūsų aštrus protas jus daro žmogumi, į kurį visi kreipiasi patarimo.

Jums visada pavyksta išlipti sausam iš vandens ir išsipainioti iš pačių sudėtingiausių situacijų. Jums taip pat pavyksta rasti teisingą atsakymą, kai to reikia.

Jūs nepasiduodate panikai ir visada nuraminate kitus, kai kyla ypatinga situacija. Tai puikus bruožas, kurį kiti mato ir žavisi jumis. Štai kodėl jūs dažnai tampate lyderiu, net jeigu manote, kad kiti dirba geriau už jus.

Medį

Jūs labai pastabūs. Niekas negali nieko nuo jūsų nuslėpti, nes jūs pastebite bet kokias, net pačias smulkiausias detales kurių dauguma žmonių nepamato. Jūs žinote ir matote viską.

Jūs taip pat puikiai suvokiate ir suprantate aplinkinių jausmus. Dėl to jūs tiksliai žinote, ko paklausti ir kokiu metu paklausti.

Savo sugebėjimus jūs galite panaudoti dalykinėje veikloje, daug pasiekti finansų sferoje.

Nieko

Jums reikia pasiimti atostogas. Nesugebėjimas nieko pamatyti paveikslėlyje reiškia, kad jūsų smegenys pavargo ir negali efektyviai vykdyti sudėtingų užduočių.

Esate dirglūs ir lengvai puolate į depresiją? Tai požymiai, kad jūs per daug apkrauti darbu. Suplanuokite atostogas. Pailsėkite kūnu ir siela, jeigu jaučiate tokį poreikį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.