Kuris labirintas jūsų? Sužinokite apie save daug naujo

Kiekvienas iš mūsų eina savo gyvenimo keliu. Vieniems jis lygus ir tiesus, kitiems sudėtingas ir vingiuotas, bet kiekvienas žmogus anksčiau ar vėliau patenka į labirintą, iš kurio reikia rasti išėjimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2021, 11:39 AM

Šis testas padės suprasti, kaip jūs elgiatės sudėtingose gyvenimo situacijose, į kokius savo resursus galite atsiremti.

Pažiūrėję į paveikslėlius, ilgai negalvodami pasirinkite savo labirintą.

Rezultatai

1

Jūs – ryžtingas, drąsus ir tikslo siekiantis žmogus. Jūs tiksliai planuojate savo veiksmus ir sutinkate leistis į bet kokius žygdarbius, kad pasiektumėte savo tikslą. Jūs mėgstate sudėtingas, painias ir nenuspėjamas situacijas, tai padeda jums jausti gyvenimo tėkmę ir savo reikšmingumą. Jūs galite būti didvyriu vienišiumi, bet galite ir versti paskui save. Jums nuobodu be pavojų ir išbandymų, todėl jūs savo gyvenimą paverčiate begaliniu nuotykiu.

Mokėjimas spręsti problemas ir nepasimesti stresinėje situacijoje – jūsų svarbiausi resursai. Bet neužsižaiskite. Adrenalinas – tai įdomu, bet gyventi su juo visą gyvenimą – vargina ir pavojinga. Juolab, kad ne visi jums artimi žmonės sugebės atlaikyti tokį ritmą.

2

Jūs – nenuspėjamas žmogus, mėgstantis paslaptis ir mįsles. Jus traukia eiti ten, kur paprastam žmogui nė į galvą neateitų pasukti. Jums tikslas ne taip svarbu, kaip įspūdžiai, gauti jo siekiant. Jūs – įsitraukiantis ir emocingas žmogus, galite staiga pakeisti kryptį ar sustoti netinkamoje vietoje. Jeigu kas nors labirintų bijo, tai jūs juose gyvenate. Tik štai pirminio tikslo galite niekada nepasiekti.

Jūsų kintantys norai ir siekiai jus daro įdomiu, bet sunkiu pakeleiviu. Jūsų emocingumas ir siekis suprasti paslėptą prasmę – jūsų resursas, bet nepamirškite, kol jūs klaidžiojate ieškodami įspūdžių, kam nors iš jums artimų žmonių gali būti reikalinga pagalba ir palaikymas. O kartais to reikia ir jums.

3

Jūs – kūrybiškas ir įsitraukiantis žmogus. Jums patinka bandyti likimą ir rasti naujus sprendimo būdus. Jūs nevertinate komforto ir lengvai atsisakote stabilaus, ramaus gyvenimo dėl galimybės išbandyti save ir patirti naujų įspūdžių. Jūs lengvai pasiryžtate rizikai, nebijote ekstremalių situacijų ir užtikrintai prisiimate atsakomybę.

Jūs nemėgstate dirbti kolektyve ir būti „kaip visi“. Tokiems žmonėms, kaip jūs, keletas „ties riba“ nugyventų metų brangesni už ilgą pilką gyvenimą. Be abejo, jūs turite daug resursų – protas, išmonė, mokėjimas greitai rasti teisingus sprendimus, bet nepamirškite, kad iššvaistytas jėgas reikia periodiškai atstatyti, o rizika ne visada yra pateisinama.

4

Jūs – žmogus, kuris nemėgsta sunkumų ir labirintų. Jums daug malonesnis lygus kelias tarp gražių peizažų ir malonūs pašnekovai. Jums ir tikslas ne visada svarbu, o ir pakeleiviai nebūtini. Jūs vertinate vienatvę, galimybę pafilosofuoti, pasvajoti, užsiimti savais darbais savu ritmu.

Jūs – įdomus žmogus, traukiate žmones, bet tik jūs patys sprendžiate, kad ir kokiu laipsniu jums dabar reikalingas. Jūsų resursas – mokėjimas ramiai priimti gyvenimo sunkumus ir visavertiškai išgyventi kiekvieną akimirką, bet neverta virsti atsiskyrėliu, nes kam nors labai reikia jūsų išmintingo patarimo.

5

Jūs – išbandytojas ir pirmeivis, bet ne visai aišku, kodėl jūs renkatės tokius sudėtingus kelius. Jūsų gyvenimas – didžiulis labirintas, iš kurio nėra išėjimo? Jūs pavargote, nutrynėte kojas, praradote jėgas, nustojote tikėtis pasieksiantys tikslą? O ar nevertėtų prisėsti, atsikvėpti, užsigydyti žaizdas, pailsėti, o jau tada apsidairyti į šalis ir suprasti, į kurią pusę jums reikia? Galbūt jūs jau daug kartų praėjote pro laimingą posūkį ar atvirus vartus?

Jūs turite daug galimybių ir jėgų, bet ne visada gerai suprantate save. Nesvarbu, kokioje vietoje jūs dabar atsidūrėte. Nepraraskite ūpo. įsiklausykite į save: ko būtent jūs norite? Ieškokite informacijos, prašykite patarimo ar pagalbos. Ir tikėkite, kad iš bet kokio labirinto yra išėjimas.

6

Jūs – mąslus ir atsargus žmogus, vos įžiūrimais takais neisite ir per tvorą nelipsite. Jus tenkina tie keliai, kuriuos jau kažkas nutiesė ir išasfaltavo. Jūs vargu ar atsidursite gyvenimo labirinte, o jeigu tai ir įvyks, greit rasite instrukciją, kaip iš ten išeiti. Tiesa, tai gali būti ne jūsų išėjimas, bey tai ir nesvarbu.

Jūs nekeliate sau nepasiekiamų tikslų, nemėgstate rizikuoti. Jūs vertinate komfortą, jaukumą ir stabilumą, mokate džiaugtis tuo, ką turite, ir nesate linkę pykti ant likimo. Jūs lengvai patikite pasirinkimą labiau patyrusiam ir išmintingesniam žmogui, pasiduodate situacijai ir pasirenkate mažiausiai rizikingą variantą. Bet tai jūsų pasirinkimas. Jeigu jūs šiuo metu patenkinti savimi ir savo gyvenimu, vadinasi, tokį jį ir įsivaizdavote.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.