Pasirinkite gyvūną: štai kas jums trukdo gyvenime

Kartais mes nesuvokiame, kad patys sau kenkiame. Mūsų poelgiai, žodžiai ar net įgyti charakterio bruožai gali mums pakenkti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 19, 2022, 1:36 PM

Šis testas padės sužinoti, kas jums trukdo gyvenime šiuo metu.

Susikaupkite, atsikratykite visų nereikalingų minčių. Įsivaizduokite, kad žiūrite į save iš šalies. Pasižiūrėkite į pateiktus paveikslėlius. Su kokiu iš šių gyvūnų save siejate?

Labai svarbi, kad asociacija su gyvūnu būtų intuityvi. Nereikia remtis savo pomėgiais ir logika – šiuo atveju jie jums ne padėjėjai.

Rezultatai

1. Drugelis

Šiame gyvenimo etape jūs savo artimiems žmonėms atiduodate daugiau, nei gaunate. Žinoma, tai reiškia, kad jūs visus darbus atliekate kruopščiai ir esate altruistai. Tiktai tokios aukos jums trukdo siekti savo tikslų. Atminkite, jeigu savęs nepalepinsite ir visą laiką gyvensite dėl kažkokito, nesugebėsite gauti iš gyvenimo, ko trokštate.

2. Žuvelė

Kaip bebūtų keista, šiuo metu jums trukdo jūsų realizmas! Jūs visiškai nenorite svajoti ir net nesitikite sėkmės. Atminkite, kad mintys materializuojasi, ir jos padeda mums kelti sau tikslus. Jūs elgiatės neteisingai, juk jūsų realizmas jus įvaro į tokias ribas, iš kurių jums bus sunku ištrūkti. Jums reikėtų žvelgti plačiau. Kitaip gyvenimas jums liks pilka migla.

3. Voverė

Jums trukdo jūsų apatija. Ji atsirado neatsitiktinai. Reikalas tas, kad jūs liovėtės ką nors planuoti ir tiesiog nuleidote rankas. Be to, jūs liovėtės savarankiškai priimti sprendimus. Arba tai kažkas daro už jus, arba jūs iš viso vengiate tokių situacijų. Jus reikia pasipurtyti ir pasikeisti. Tada jūsų depresiją kaip ranka nuims.

4. Arklys

Jums trukdo jūsų pomėgis giliai analizuoti viską, kas vyksta. Žinoma, kai kuriais atvejais tai pliusas, bet kartais reikia mokėti pasinaudoti akimirka. Kartais šansas mums pasirodo tik kartą ir neverta jo praleisti. Tapkite truputėlį nutrūktgalviškesni. Jums tai bus tik į naudą. Kitaip praleisite viską, kas įdomiausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.