Ką pamatėte pirmiausia? Kokie jūsų bruožai verčia kitus nepatogiai jaustis

Daugeliui būdinga galvoti apie save gerai, kaip apie pasižyminčius pačiais geriausiais charakterio bruožais, ypač, kai kalbama apie santykius ir meilę.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2022, 10:56 AM

Žinoma, nebūtina turėti holivudinės žvaigždės charizmos, tačiau ir be to dauguma žino, kaip reikia nusišypsoti, kad paliktų apie save gerą įspūdį, leidžiantį sutarti su kitais žmonėmis. O kai kurie net iš to patiria malonumą.

Bet nemaloni tiesa ta, kad nepriklausomai nuo socialinio patrauklumo jūsų gyvenime neišvengiamai bus laikas, kada susidursite su tuo, jog jaučiatės nevykusiai ir nejaukiai, ypač kai esate veikiami naujos meilės kerų.

Ne visada lengva nuspėti, kada tapsime tokie nevykę, jog galiausiai užlipsime ant grėblio. Juk jeigu būtų lengva pamatyti savo trūkumus, daugelis iš mūsų padarytų viską, kad juos ištaisytų, užuot toliau darę dalykus, kurie žmones, su kuriais susitikinėjame, verstų gūžčioti pečiais.

Šis testas padės visiškai tiksliai nustatyti, kokie gali būti patys nevykėliškiausi socialiniu požiūriu jūsų bruožai.

Jums reikia pasižiūrėti į paveikslėlį ir pasakyti, ką pamatėte pirmiausia. Šis optine iliuzija paremtas testas nusako dominuojančius jūsų asmenybės bruožus, kurie jus verčia nevykusiai elgtis, kai esate įsimylėję.

Rezultatai

1. Vyriškio veidas

Jeigu pirmiausia pamatėte vyriškio veidą, jūsų labiausiai bendraujant trikdantis bruožas – polinkis dalintis savo nuomone tada, kai niekas jos neklausia.

Jūs galvojate, kad padedate, kai dalinatės savo išmintingais žodžiais, ir kartais tai tikrai tiesa, bet apskritai toks elgesys verčia žmones jaustis, kad jūs jų negerbiate arba – o tai dar blogiau, – kad galvojate, jog jie savo gyvenimą gyvena ne taip, kaip turėtų.

Jeigu norite tai pakeisti, stenkitės bendraudami su naujais žmonėmis užduoti daugiau klausimų, o ne daryti baigtinius pareiškimus. Jūs daugiau sužinosite ir iš naujų pažįstamų gausite karmos taškų už tai, kad taip domitės kitais.

2. Moteris ir dvi figūros priekyje

Jeigu pamatėte moterį ir dvi figūras, stovinčias traukinio priekyje po ja, jūsų labiausiai trikdantis bruožas – pernelyg greitai pasakoti pernelyg daug apie savo asmeninį gyvenimą.

Jus čia nėra nieko keisto. Jūs save laikote atversta knyga ir esate nieko prieš papasakoti net pačias asmeniškiausias savo gyvenimo detales visiems, kas klausia.

Būti atviram ir garbingam – puikus gyvenimo būdas. Bet dalinimasis asmenine informacija su žmonėmis, kuriuos ką tik sutikote, gali pasirodyti nemalonus. Juk kol kas tarp jūsų nenusistovėjo pasitikėjimas, kitas žmogus gali jaustis priverstas taip pat atsiverti. Duokite jam laiko.

3. Dvi sėdinčios baltai apsirengusios figūros

Jeigu pirmiausia pamatėte dvi baltai apsirengusias sėdinčias figūras, jūsų nemaloniausias socialiniu požiūriu bruožas – jūsų tylėjimas susipažinus su naujais žmonėmis.

Jūs jaučiatės komfortiškiau, kai stovite tylėdami tol, kol jums neatsiras, ką pasakyti. Jūsų nuomone, nieko nepasakyti yra geriau, nei dalyvauti beprasmiuose plepaluose, ir manote, kad visi aplink su tuo sutinka.

Tai netiesa. Žmonių pokalbiai turi priežastis. Tai gali būti ne pats įdomiausias pokalbis, kokiame kada nors esate dalyvavę, bet jis padeda sukurti tarpusavio supratumą, būtiną gilinantis į rimtesnes problemas.

4. Žmonės traukinio šonuose

Jeigu pirmiausia pamatėte žmones abiejose traukinio pusėse, labiausiai nevykęs jūsų bruožas bendraujant – jūsų smalsumas.

Visiškai normalu ir natūralu domėtis tuo, kas vyksta kitų žmonių gyvenime, bet būtų protinga prisiminti, kad jūs neturite teisės to žinoti, jeigu žmogus nenori jums to pasakoti.

Ir kaip bebūtų patrauklu kaip bendravimo priemonę su kitais panaudoti jūsų sužinotus gandus, stenkitės priešintis tokiam norui. Viskam savas laikas. Žmonės labiau jumis pasitikės, jeigu jūs užsiimsite savo reikalais ir nesikišite į svetimus.

5. Traukinys

Jeigu pirmiausia pamatėte traukinį, jūsų nemaloniausias bruožas bendraujant – takto nebuvimas.

Jūs manote, kad manieros yra kvailas dalykas. Kitų nutraukinėjimas, kai jie kalba, ir išsakymas visko, kas staiga šovė į galvą, nekreipiant dėmesio į aplinkinių jausmus, žmones verčia bėgti, paliekant jus vieną.

Galbūt kai kurios etiketo taisyklės iš tiesų paseno. Jeigu nenorite ant kelių tiesti servetėlės – puiku. Bet jeigu jums reikia bendrauti su žmonėmis, pasistenkite laikytis protokolų, sukurtų atsižvelgiant į kitų žmonių jausmus. Čia nieko nėra blogo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.